Za moje pojme ?e je gradacija prava nima ful veze kaj da? not. Marsikatera miata ni imela nikoli menjano olje v diffu. In po 20-25 letih ?e dela. Tako da ?e nima? vsaj 250 konjeu bo vredu tudi ?par olje. ( ?e obstaja )
Ja sej zato bi raje tega zrihtal, da bo zdr?al ?e eno leto, dokler ne kupim nekaj iz nerjave?ega jekla Ker zdej mi ful pogr?a izgled avtomobila ta rjav izpuh. Pa ?e vsi pol neki te?ijo, da sigurno je cel avto tak.
Moja ideja:
Odre?e? svojo cev in pritrdi? gor to. Zare?e? na ve? mestih na o?jem delu, natakne? na svojo cev in objemka okoli.
?ir?i del mora biti ?im dalj?i, da se ne opazi zo?anja. To pa dobi? tam kjer prodajajo cevi za izpuhe.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Za moje pojme ?e je gradacija prava nima ful veze kaj da? not. Marsikatera miata ni imela nikoli menjano olje v diffu. In po 20-25 letih ?e dela. Tako da ?e nima? vsaj 250 konjeu bo vredu tudi ?par olje. ( ?e obstaja )
Povezava za deljenje
Deli na druge strani