no men je ena lepo uspela druga pa je razbita o?itno je ?e prej?nji lastnik neki ?aru, tko da bom moral nekako operirat ali pa celo lu?ko ven dobit, a je kdo ?e to delal
No dej pa ?e jest mal pokoristim to temo . Prosil bi te ?e ga pra?a? slednje . Kot sem ?e na forumu zasledil se tudi meni to dogaja in skratka ko se peljem z enakomerno hitrostjo mi avto mal cuka primer: v 3. pristavi 50km/h rahlo cuka in to samo takrat kadar je avto mrzel... zej je bil tak primer ko sem imel 4 dni avto pri li?arju in se ni nih?e z njemu vozu je kr malo bolj na za?etku pocukal sve?ke so bile menjane konc februarja LPG japonske... Te?ava se isto pozna recimo ?e imam v 4. prestavi pa recimo da imam 40km/h pa prtisnem gas do podna isto za?ne skakat kot nor ( sej ne da bi se s 4. prestavu furu 40 sam vseeno ne bi smel cukat oz. skakt ampak pa? samo nima pospe?kov pa zelo po?asi pridobiva na hitrosti). Stvar ni nevem kaj saj kve?jem ko se avto zares ogreje cukanja skoraj da ni .
Hvala, LP
Jst sem glih zdej doktoriru na to temo.... Kadar se mi DPF regenerira, zna tkole v 3 prestavi avto mal pocukat (kadar se konstantno s 3 vozi? nekje 50kmh).... ?e ga bo? pa v 4 vozil 40 je to (vsaj pri mojem) nekje 1000 obratov, ?e ne celo manj.... ja itak da bo pocuku
Hehe, ni problema, aja Simon gre na dopust od 13. do 20.julija, ampak Darjan bo baje takrat vseeno delal v njihovi delavnici in ta ne bo zaprta, ampak odgovorov na maile pa tisti teden zelo verjetno ne bo.
Pa da ?e jaz poizkusim sre?o v tej temi, da ne bom Simonu skoz po telefonu te?il.... A se da nosil?ke za xenon (v lu?i, tiusti ki dr?ijo xenonko) kakorkoli popravit, zalepit, zavarit, al je nujno potrebno menjat lampo?
Ker, na vseh odpadih, internetu, ni ene same xenon zatemnjene lampe za 6ko 2006 letnik Nova je pa 620+DDV.... ZLATARJI
Pri teh stalno svetijo luci, ker imajo vgrajen modul za dnevne luci (ker se nima dodatnih LED dnevnih luci). Senzor za svetolobo tako uravnava samo osvetlitev armature...
Hej narod, spet jaz s svojimi vpra?anji ?al, nisem ?e vsega na?tudiral
V navodilih sem prebral, ?e ima? stikalo za lu?i na auto, se pri?igajo/uga?ajo samodejno (glede na svetlobo zunaj), ampak hudi?a, meni xenonke skoz gorijo Si jaz mogo?e navodila narobe interpretiram?
Da vpra?am ?e v tej temi, se da mogo?e na 6ko 2006 letnik, zmontirat priklju?ek za USB? obstaja kak?na original varianta, da vsaj pribli?no lepo zgleda, ker nebi rad imel kr enih kablov potegnjenih poleg radia
prej?nji teden sem kupil Mazdo 6, letnik 2006.... Sedaj pa imam vpra?anje glede xenonk....
Ko stoji? pred avto in gleda? v lu?i, deluje kot da bi desna xenonka svetila slab?e od leve..... Ko pa se postavi? malo v levo stran, pa posveti tako kot mora... zanima me, ali je prav, da je desna xenonka toliko obrnjena na desno stran (pono?i osveti skoraj pravokotno na avto)..... Ta razlika v svetilnosti je opazna predvsem podnevi in mi gre malo na ?ivce, ker me vsi opozrajajo, da mi desna lu? slab?e sveti....
Hvala za odgovor
ps. Kljub temu, da mi na slikah ni bila v?e?, moram re?t, da je avto totalna zmaga Upam da mi bo ?e dolgo slu?ila!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pridi do mene, ti bom jaz dal dve, mam jih nekaj na zalogi...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani