Skoči na vsebino
Mazda 6 gh servo?
Napisano

Pozdravljeni,

Tudi jaz imam problem s servo volanom (Mazda 6, 2007 CD120). Problem je enak temu ki je ?e opisan. Torej za?elo se je ?e kar nekaj ?asa nazaj, po recimo prevo?enih 60km je za?el volan malo trzati v ovinkih, malo je ratal trd nato pa se zmeh?al. Ko pa sem se ustavljal oz. ko so obrati padli je volan postal ?isto trd, prav tako zavore. Prav tako je na nizkih obratih za?ela na ne?no utripati lu?ka za olje. O?istilo se je filter za olje, pregledana je bila servo pumpa in menjano olje za servo. Problem je bil ?e vedno isti. Nato smo mislili da je problem v kak?ni masi, zato smo vse o?istili. ?e vedno ni? bolje. Zasledil sem nekaj na to temo na enem drugem forumu https://www.honestjohn.co.uk/forum/post/index.htm?t=92715

A mi upa kdo razlo?iti tisto zadnjo objavo kjer je zapisal da je ro?no vstavljal olje oz. da so bile nekje zabite cevi? Kje naj i??em te?avo oz. na kaj na bom pozoren?

Pa trenutno mi servo obupuje ?e po 15km. ?e pa grem v strm klanec se pa zadeva pojavi dosti prej.

Upam da ima kdo kak?no idejo ker meni je ?e po?teno na?elo ?ivce :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popravilo menjalnika
Napisano

kakor vem ponavadi spusti semering pri razdelilni kapi

to?no ta :bravo: aja temo sm pa zato izbral to ker so bli notr ?e neki omenjeni semeringi, pa da neb brezveze nove odpiral

Samo semeringe bi menjal ? ?zmeden? in to samo na odmi?ni ? ?zmeden?

Kaj je tukaj ?udnega?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

popravilo menjalnika
Napisano

Mene pa zanima prbli?no kolk bi me pr?lo delo in material(menjava semeringov na odmi?nih gredeh)?

Marko baje da tvoj brat neki ?ramfa :D mi je dal borut njegovo cifro, sam se mi ni oglasil :P

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stre?na okna - ?ibedah
Napisano

Nism zasledil teme ki bi govorila samo o stre?nih oknih tko da sm jo odpru. ?e je ?e kje se opravi?ujem.

A morem jest pri svoji ?e ho?em ?ibedah(samo pleh) menjat, a morm tapete dol vzet pa komplet vse menjat al se da sam zgorn del menjat brez da razdiram tapete? Vodila in ostalo je vredu samo pleh da zamenjam ker je ta ?e mal gniv.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.