Pumpa za bencin dela, avto ce ga porinem po klancku dol zalaufa brez problema in laufa dokler ga ne ugasnem. Starter se obrne, sam noce zalaufat.. Res mi ni jasno kje je tu problem
Danes je nekdo ki je pri?el na testno voznjo za mojo RX8 (prodajam) po napa?nem postopku ugasnil avto.. preden sva ?tartala je avto vzgal v momentu, ko sva pri?la nazaj je avto ugasnil in nazaj v?gal (vzig je trajal sekundo ali dve dlje kot ponavadi). Potem je ?e enkrat avto ugasnil, in nato ni ve? v?gal..
Po postopku sm probal spucat ma?ino, in v 30minutah "zajebavanja" mi avta ni ratalo vzgat - v?gali smo ga lahko le tako da smo ga porival
3 ure kasneje, ko je bila ma?ina hladna, z polnim akumulatorjev, ma?ina ?e vedno ni v?gala.. svetila pa je lu?ka za motor (kot da bi zalilo ma?ino).
In spet grem po postopku, 2x verglam z polnim gasom ampak ?e vedno ne vzge.
..Mislm da si bom mogu vzet en popoldan frej pa mal k Pelkotu se zapelat
Pomoje je problem ta, da je bila baterija prazna... In je treba na novo nauciti DSC sistem... Obrni volan enkrat v eno skrajno stran, nato pa se v drugo skrajno stran...
V?eraj sem res probal tako, da sem dal avto v kontak, obrnil volan v skrajno levo in desno (takoj je ugasnila lu?ka DSC), potem sem avto v?gal in pustil da se segreje (tako kot je pisalo v navodilih), nato pa ugasnil in ?e enkrat u?gal in je tudi lu?ka za motor ugasnila, tako da je vse vredu, najlep?a hvala za pomo?
Verjetno je vprasanje na mestu... ker za rotacijski (wankel) motor menda ni fajn, ce se ugasne neogretega... Na mestu mora pa kar nekaj casa laufati, da se ogreje ...
Tako je ja, obvezno po?akat da se motor segreje, ?ele nato ugasnit.
Pomoje je problem ta, da je bila baterija prazna... In je treba na novo nauciti DSC sistem... Obrni volan enkrat v eno skrajno stran, nato pa se v drugo skrajno stran...
Pozdravljeni, opazil sem tale forum, in se tako obra?am na vas!
Avto: mazda rx8
Te?ava: sveti lu?ka za motor
Te?ava2: Utripa lu?ka DSC OFF
Avto je gara?iran od 15. novembra naprej, in ga vsake tolko ?asa (7-14dni) zalaufam, danes pa sem prvi? opazil da so se posvetli te 2 opozorilni lu?ki.
Sicer sem avto probal v?gat ?e v?eraj, ampak je bil akumulator prazen, danes ko sem ga nafilal in probal v?gat pa tole.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pumpa za bencin dela, avto ce ga porinem po klancku dol zalaufa brez problema in laufa dokler ga ne ugasnem. Starter se obrne, sam noce zalaufat.. Res mi ni jasno kje je tu problem
Sent from my iPhone using Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani