Skoči na vsebino
Rabim pomo?
Napisano

?e ima? v homologaciji vpisano 17-ko kot najmanj?o dimenzijo, potem te ?aka ?e homologacija. CD 129 ima homologirano tudi 16-ko.

to nebo noben problem :D

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Rabim pomo?
Napisano

Mene pa zanima ?ebi kdo mogo?e vedu ali gre na mazdo 6 2.2 cd 163 sport combi letnik 2010 tudi 16 col feltne gor?

Na ?iktu mi neki konfigurator za izra?un zeza pa ne morem sto posto prevert. Sicer stranka trdi da gre sam koker jaz gledam velikost diskov nebi smelo jet skupaj.

Za pomo? se ?e v naprej zahvaljujem

lp Klemen

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ris na vetrobranskem steklu
Napisano

?e si iz Lj kontaktiraj podjetje Rogelj romat. Enkrat so mi ?e polirali sprednjo ?ipo.

pa se ti po poliranju praske ni? ne vidijo??

ker sm ?e kar neki spoliranih ?ip vidu pa so se praske ?e kako po?teno videle.

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ris na vetrobranskem steklu
Napisano

upam da ima? zavarovana stekla ker druga?e bo? rabu colat za novo ?ipo.

sm mev podoben problem pa sva z kolegom ki se z avto stekli ukvarja probala ama vse brez u?inka tako da pride v ra?un samo menjava stekla. :angry:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Stikalo za vzvratno lu? + kabel
Napisano

Samo moras imet sreco, da je vstal z desno nogo...drugace gres praznih rok domov :prstgor:

ne ne gre? povnih rok sam prazne denarnice -_-

ne saj ?lovek je na mestu ?e si dokaj normalen do njega jaz sem pri njem ?e zmeraj dobiv vse pa ?e sem kaj po nesre?i preve? uzev mi je brez problema ob vra?ilu tudi denar povrnu tko da nimam kaj ?ez njega povedat :jupiii:

gume flikar

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.