Skoči na vsebino
Te?ave z v?igom RX8 ko je ogret
Napisano

Mazda ?e vedno laufa ko pu?ka. Ravno sem ves pleh po?timal in je spet brez vsake praskice in pikice - kot nova. Lej okol 3000 km na leto nardim max. Tako da sem komaj ?ez 100.000 zdaj prilezu. Hja na sve?e sem tud ?e jaz pomislil, ker je blo ?e neki cajta nazaj na servisu re?eno, da enkrat kmalu jih bo treba. Sam sej ve? kako je to ?e avto skoz samo v gara?i visi...hitro pozabi? na vseskupaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ave z v?igom RX8 ko je ogret
Napisano

Pozdravljeni,

ali ima kdo kakr?nekoli izku?nje s te?avami v?iga RX8, ko je ta enkrat ogret na delavno temperaturo in ga vgasne? pa ga ho?e? ponovno v?ati? Enostavno vergla v prazno in nikakor ne ?tarta. ?e po?aka? recimo 30 minut (odvisno od tega kako dolgo je prej motor bil v pogonu), da temperatura pade pa ?tarta normalno. Ravno tako v?ge iz prve, ko stoji dolgo ?asa - res kod da ni popolnoma ni? narobe. Druga?e je motor sam v popolnem stanju brez drugih simptomov.

Tale problem?ek mi je namre? ?e po?teno na?rl ?ivce!

LP

Barkley

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.