Skoči na vsebino
rjavenje vrat
Napisano

Na servis in ti bodo to zrihtali zastonj.

PS. Samo ne na kak gorenjski servis. <_<

pa si ti ze bil kdaj na kakem ljubljanskem servisu, ker mene so totalno razocaral :unsure:
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

jst sm lansko leto videl pri mo?niku ko so popravljali s pal?kami, tko da vrjetno vsi popravljajo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

To?a
Napisano

Danes sem videl Brazilce ?zmeden? kako popravljajo udarce od to?e! Imajo neko speciano orodje( ?e nikol vidu), snamejo dol vso tapecerijo in potem v ritmu sambe -tok tok- :danzoman: ..dve urci in avto je fertik!Lahko si zraven jih n? ne moti, vozijo pa tja vse po?kodovane nove avte iz avtohi?, pa na?ih zahodnih sosedov je polno.. :ne vem:

Ceno ti dolo?ijo ko vidijo avto in sicer po ?tevilu po?kodb na strehi! So pa res pravi majstri, ki se ukvarjajo samo s tem in se selijo po svetu,kjer je to?a klestila... :whatever: Pa stvar ni na ?rno,popravljajo tudi ?e pla?a zavarovalnica....

?e koga zanima, imajo za?asno delavnico v industrijski coni v Novi Gorici- biv?i Meblo!

Lp

isto sm jst vidu sta dva slovenca delat pr avtomo?niku, so isto use dol pobral pol pa s palckami popravlal, pa sta dost hitr delala :danzoman: tko da znamo tut slovenci kej pametnga :jupiii:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cukanje pri menjavi
Napisano

mojmu frendu je tud 323 neki cukala, pa je zamenou use zivo pa je se kr cukala, pol je pa rezervar za bencin dol uzeu je blo pa not skor 10 lotrou vode :unsure: nwm ko mu je voda not prsla :blink: zdej mu pa uredu dela :D:bravo:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.