"Glavni stab" Mazde ni v BTCju... Tam je samo servis in prodajni salon A-Cosmos... Res pa, da je tam vcasih bil glavni stab... Imeli so vhod zadaj in prostore v prvem nadstropju nad prodajnim salonom... Ampak bo kmalu 10 let, ko so se preselili na Dolenjsko cesto...
Glede prevodov. To danes delajo prevajalske agencije (uvoznik ponavadi samo validira prevode), ki pa to pocnejo za denar in se ponavadi ne da dobiti "fajlov" kar tako... Pohvalno je, da so koncno ugotovili, da smo v dobi interneta...in za zadnje generacije vozil so navodila na voljo na spletni strani... Mogoce pa bodo kdaj dodali tudi kaksen arhiv...
uffaa, hvala za tak prepricljiv odgovor, res, bomo delali na tem,da se zmore dobit","tako je,ko se isce ,se najde,se ne odneha:)
Slovenske ve? ni mo?no dobiti pri zastopniku. Lahko naro?ijo En ali DE cena vse skupaj cca 50?
Jaz sem pa dobil ?e zadnjo DE verzijo za mojo od MMS (zastojn) druge pa morajo naro?iti od mazda europe in to nekaj stane.
kapiram vas, ...resno, sem ?la, od?la tja v glavni ?tab Mazde,btc, polno dedcev tam za pultom", ampak odgovora ustreznega ni blo, ne in ne", basta",..razmisljam, filozofiram dalje pri sebi"....samo zanimivo je to,ko so nehali prodajati Mazde mx5 v slo.pred ~recimo 5 leti, nekdo" jih je moral prevesti, prevajati, Navodila"za uporabo, torej kje so tisti,slo.prevajalci, kje obstaja fajl" glede tega, hmmm
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
uffaa, hvala za tak prepricljiv odgovor, res, bomo delali na tem,da se zmore dobit","tako je,ko se isce ,se najde,se ne odneha:)
Povezava za deljenje
Deli na druge strani