Skoči na vsebino
Avto cuka in se te?ko za?tarta(Audi A3)
Napisano

Zdaj ne vem ravno za kateri avto te zanima, na audiju je bil problem z cin?pulo in oddu?kom.

Z Mazdo je bilo ve? problemov, predvsem vztrajnik, potisni le?ak in kuplunga. Pa ?e kup drugih malenkosti (npr. gumice na teleskopih, kon?niki, pomalem je za?ela pit olje in predvsem pleh, pleh je bil v obupnem stanju...).

Planiram novej?o mazdico, vsekakor ?estica in verjetno kar bencinar, ker mi bolje le?ijo. Kljub temu, da sedaj vozim drug avto, je mazda ?e zmeraj moj favorit med avti. ?e pa ?e ni mazda, bo pa vsaj audi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avto cuka in se te?ko za?tarta(Audi A3)
Napisano

Torej, gre za Audi A3, 1.8. Letnik 99.

Avto ima enih kup problemov. Prvi je te?ko prebujanje zjutraj. Avto se v?ge in obrati mu takoj padejo in se vgasne. Ga spet ?tartam in ko mu nabijem obrate potem laufa. Vsak nadaljen v?ig je dokaj normalen, razen "jamranja" motorja...

Med vo?njo, ?e dokonca pohodim plin, ni te?av, avto gre. ?e mu lepo postopoma dodajam gas, avto cuka, kot bi ga nekaj du?ilo. Na semaforju, v prostem teku cuka po malem... Sve?ke niso, so bile v?eraj menjane (so pa bile mokre). Mogo?e cin?pule?

Zanimajo me va?e izku?nje, ker bolj ke hladno, avto te?je v?iga, ve?inoma ga cuka, trese, v?asih pa ni?. Na testerju je avto pokazal napako senzorja odmi?ne gredi. Je to krivo? Sama mo?no dvomim. Smrdi tudi ko pohodi? gas nenormalno. Jutri menjamo cin?pule me pa vseeno zanima, ?e je kdo imel podoben problem.

Hvala vsem!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6, ne v?ge
Napisano

Pozdravljeni mazda?i!

Danes sem menjala pregorele ?arnice (kratke, H1). Po zamenjavi niso gorele. Pogledala sem varovalke, ki so bile skurjene.

Za tistem avto ni ve? v?gal. Identi?no kot da ne bi imel toka. Ima pa kontakt. Radio normalno ?pila, vse dela. Le v?ge ne.

Neprestano utripa lu?ka za klju? (koda).

Akumulator daje iskre, tudi ?tarter.

Je imel kdo podoben problem?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 120CE, nima mo?i
Napisano

Pozdravljeni, sem nova na forumu in sem drugi? lastnica mazde.

Pred leti sem imela staro 323f, za tem nekaj drugih znamk, dva tedna nazaj pa sem se spet odlo?ila za mazdo, tokrat prvi? za dizla. Avto ima 245.000 prevo?enih, redne servise, 2003 letnik, 120 KM. Opa?am pa naslednje: v peti prestavi na AC med 115 in 130km na ure v?asih cukne (strokira pomalem), ne znam dobro opisat. Mrzle nikdar ne stisnem po gasu, ?akam da pride na svojo delovno temp. ?e jo stisnem, avto mo?no ?rno skadi, nastane prava megla za mano, in nima nobene mo?i dokler ne pride z obrati nekje nad 2400, 2500 kako kdaj. Da ne govorim o vo?nji v hribovite ceste, pa ne rabi bit strm, ampak enostavno nima mo?i, obrati vztrajno padajo... zanima me, v ?em bi lahko bil problem.

Poslano z mojega SM-G920F z uporabo Tapatalk

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.