Skoči na vsebino
Prižgala se je lučka za motor?
Napisano

Izpisalo mi je to napako...

P0134 O2 Sensor Circuit No Activity Detected (Bank 1 Sensor 1)

Mehanik je rekrl, da bi bila lahko tudi voda v bencinu. Odkar mi je pobrisal napako, se lučka še ni prižgala.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano
pred 11 urami je Scr3am napisal:

Najlazji ze. Ni pa poceni. Pri Bartogu je bila lambda cez 400€ za moj avto. Jest sem jo potem iz tujine (nemcija) nekje zbrskal za 180€.

U bemu, a tok :blink:

Jaz sem mal googlal in je manj kot 100€ <_<

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Pozdravljeni,

danes se mi je zgodilo na moji mazdi 6 GH, 2.0 bencinar, da se mi je prižgala lučka za motor. Avto je deloval normalno, nobena druga lučka ni svetila. 2x sem avto ugasnil in nazaj prižgal, pa je lučka še kar svetila. Potem sem pa vtaknil nos pod havbo, preveril če je kaj nenavadnega pod havbo, preveril olje, hladilno... če kje kaj teče, visi... vse ok.  Sam nenavadno je pa to, da je po tem posegu lučka izginila <_< :nevem:

Se je komu kdaj zgodilo kaj podobnega? Kaj bi lahko bilo? Bom naročil sodelavcu naj prinese tester v službo, da vidimo kaj bo pokazal .

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaščita senčniki/pred soncem
Napisano (urejeno)

Pozdravljeni,

počasi bo treba že na poletje in morje mislit :) PA me zanima, kaj uporabljate na zadnjih stranskih oknih za zaščito pred soncem? Ok, saj imaš tiste poceni varjante, ki jih dobiš zraven čipsa, ampak tam ti itak še vedno sveti , ker ne zakrijejo celega okna.

Mal sem gledal tole , sam ni šans, da dam 120€ .

WWW.WITHCAR.SI

<p><strong>Tipski senčniki za avtomobile</strong> so najnovejši izum, ki bistveno izboljša potovalne razmere potnikov v avtu. Nameščeni na vsa bočna in na zadnje vetrobransko steklo, znižujejo temperaturo v...

Nekaj takega, je pomojem še najboljš?

WWW.CENEJE.SI

Popravljeno od Freak
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH menjava verige?
Napisano

Pozdravljeni,

danes me je sodelavec napsihiral okrog menjave verige v motorju. Imam mazdo 2.0 bencinarja, letnik 2009 in trenutno imam okrog 270 000km. Ali bi bilo res potrebno (preventivno) menjati verigo, preden bo prepozno?

P.s. sodelavec ne vozi mazde :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Sodelavcu je astra pila liter olja na tank goriva. So mu na servisu rekli,da generalka pride 1500€, samo da mu ne garantirajo, da po generalki ne bo več olja pil.

Frend dela na Reno servisu,pa je reku, da menjajo 1.2 tce motofje zaradi porabe olja, pa da se je tudi že zgodilo,da je nova mašina isto imela prekomerno porabo olja 🥴

me pa zanima,kako se boš odločil, ker tudi meni 6ka, 2.0 (147KM) popije liter 10 000km. Sicer poraba še ni pretirana,samo glede na to, da bi rad avto še nekaj časa imel, me zanima, koliko pride tak strošek popravila/generalke ?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lučka
Napisano

Mogoče kdo ve, zakaj bi bil drugačen računalnik za airbag med letnikom 2009 in 2011?? Sej model je isti, edino če facelift vse spremeni? 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lučka
Napisano

Jup, gre se za drugo generacijo 2008-2012. Oznaka modula je pa Gs1d-57k30b.

Sicer mi je en sodelavec povedal, za enega iz ljubljane (Brod), tako da se drug teden oglasim, pa upam, da bo lahko zrihtal zadevo.

Kje se pa nahaja sploh ta modul? Glede na to, da nima komunikacije, bi mogoče še malce kontakte preveril 🤔 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Airbag lučka
Napisano

Tudi mene je doletel isti problem. Fuč modul za airbag :( Nov me pride 1000€ . Ima kdo izkušnje s temi , ki popravljajo tele module? Kolikšna je cena popravila, ali se bolj splača kupiti preko ebaya in upati, da dobiš zadevo, ki deluje 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano

U madoniš,kolk pa pride taka mini generalka? Mene pa zanima,a se da kje kupit hladilno tekočino,kukr sem gledal ima mazda neko svojo zadevo FL22. Pa še to sem našel samo na spletu po 5l ,jaz bi rabil pa samo mal dolit 🤔

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne delajo parkirni senzorji?
Napisano

Pri moji mazdi so senzorji samo zadaj in sem brez te tipke. Prva registracija je 2/2009. Bom probu se mal varovalke preverit, sam mi je čudno, ker vzratna luč normalno sveti. 

Hvala vam za odgovore. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.