Ja to razumem samo jaz sem mel prvo informacijo da je dpf izkloplejn in da je ?e vedno not zato je prvo pelko pomislil na egr, potem sva pa naredila prisilno regeneracijo in jo je izvedlo.
Danes sem bil na uradnem servisu in je pogledu z ra?unalnikom pa mu je pokazal da dpfja ni notri.
Ampak ?e vedno ne razumem kako lahko naredi prisilno regeneracijo ?e je izklju?en
To tudi mene skrbi da je tako da je samo izklopljen, kje pa je dpf da pogledam sam ?e je po?vasan.
To spra?ujem zato ker avto ko avto stoji in ni ogret pride ven malo dima ki je isti kot dim ki dela? prisilno regeneracijo.
Za ta dim sem tudi bil pri pelkotu in mi je tudi takrat prvi? naredil prisilno regeneracijo,sem ga takrat vpra?al ?e je lahko to od dpfja pa je rekel da je lahko vendar je prvo posumil na egr da je zabasan in ni bil.
Jaz sem kar siguren da je dpf ?e vedno fizi?no notri ampak je samo izklopljen.
Potem ta opcija odpade, malo spra?ujem zato ker mi je trenutna poraba mal sko?ila, ?e dam v 6 prestavo in vozim s tempomatom 130km/h, od ?entvida do izhoda Vodic mi nekje tud poka?e 7,4, druga?e je vedno tam okoli 6,6 ali 6,8.
Kolkr se jaz spomnm na tej relaciji je vedno kazal pod 6.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja to razumem samo jaz sem mel prvo informacijo da je dpf izkloplejn in da je ?e vedno not zato je prvo pelko pomislil na egr, potem sva pa naredila prisilno regeneracijo in jo je izvedlo.
Danes sem bil na uradnem servisu in je pogledu z ra?unalnikom pa mu je pokazal da dpfja ni notri.
Ampak ?e vedno ne razumem kako lahko naredi prisilno regeneracijo ?e je izklju?en
Povezava za deljenje
Deli na druge strani