Skoči na vsebino
Ro?na ne popusti
Napisano

Avto zrihtan, potrebno je bilo obnovit oba zavorna celindra, zamenjat zavorno teko?ino in pakne, diski so bilo OK. Stro?ek 130,00 EUR.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ne popusti
Napisano

Evo, avto ?e pri Pelkotu, upam na ?im manj?i stro?ek. 

Se pa spra?ujem kera jeba mora bit ?ele pri avtomatskih ro?nah, ko se ti kej takega naredi, baje zopet renoji blestijo pri teh te?avah.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ne popusti
Napisano

?e kli?em Pelkota, hvala za odgovore, sem ?e na drugem naslovu dobil podobno razlago. Zna bit kar kompleksna zadeva pa kar nekaj stro?kov.

Groza, se spra?ujem kako v bodo?e, ker brez ro?ne ne moram parkirat. Se pravi ?e obnovim zavorni celinder se te  te?ave ne bodo ve? pojavile, ali bom mogel vsak dan avto prestavljat.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ro?na ne popusti
Napisano

Pozdravljeni,

Za praznike sem imel nekaj dni avto parkiran in zaradi vremenskih razmer mi je ro?na zagrabila tako, da mi no?e ve? popustiti.

Po nekaj 100 metrih vo?nje ro?na ?e vedno ni popustila, zato sem dal dol kolo malo potolkel po zglobih po?prical z WD-jem in kole se je za?el delno vrteti.

Sedaj pa ugotavljam, da diski ?e vedno rahlo dr?ijo, saj je feltna vro?a po nekaj prevo?enih kilometrih in tudi ob?utek vo?nje je druga?en. Ro?na mi pa sedaj prime precej kasneje kot pred tem.

Ali lahko ?e kaj sam naredim ali je potrebno peljat ravno na servis?

Hvala za odgovore.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoradio v M6
Napisano

Zrihtal, je bila vklopljena funkcija TA, sem se spomnil, predem smo na morje pri?li, od recepcije pa do prikolice, je bil moj kopilot moj triletni sin in valda so mu knofi na avtoradiu najbolj aktualni.

Hvala za pomo?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Avtoradio v M6
Napisano

Pozdravljeni;

Prosim za nasvet oziroma ali se je to ?e komu zgodilo?

Na morju se mi je spraznil akumulator. Ko sem ga nazaj o?ivel s klemami in ga napolnil, mi nikakor no?e delat radio. CD dela normalno, ko pa dam na radio najde normalno radijsko postajo, glasu pa nikjer. Tudi ure mi ni nikakor uspelo nastavit. Gre za M6 letnik 2008 brez navigacije.

Hvala za odgovore.

Lp

Miha

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

cukanje mazda6 cd 140 lenik 2008
Napisano

Imam isti avto, isti letnik z malo manj kilometri in tudi sam ob?asno zaznam, da mi avto pocuka pri omenjenih obratih.

Res, da se to ne zgodi vedno in da cukanje ni izrazito, vendar zna biti vseeno mote?e.

Tankam povsod, tako da po moje ni problem v nafti.

Na naslednjem servisu bom pa sigurno omenil problem, pa da vidimo kaj bodo zrihtali.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Torej ce prav razumem naj bi se obcutljivost senzorja nastavljala z vrtenjem rocke? Zanimivo, bomo sprobal, sem imel nekako obcutek da nima nobene funkcije.

Je pa tudi pri meni problem, da senzorji sicer hitro startajo ze pri kaksni kapli dezja, je pa nato hitrost brisanja precej pocasna - ko cakas na drugi interval prakticno nic vec ne vidis ven cez sipo. Torej hitrost brisanja se ne prilagaja dobro kolicini vode na sipi.

z vrtenjem ro?ice pove?uje? ob?utljivost in interval brisanja, meni tole ?ist lepo deluje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Pozdravljeni foruma?i!

Zanima me ?e ima tudi kdo od vas s senzorjem za de? enake izku?nje na MAZDI 6 let. 2008

Moti me ker senzor slabo zaznava de? in vklopi brisalce ?ele ko je vidljivost skozi vetrobransko steklo zelo sllaba. ?e intenzivnost na ro?ici spreminjam ni nobene spremembe tako da sploh ne vem ali je bolje na tistem mestu kjer je ozka ?rtica ali tam kjer je ?ir?a. Me zanima ali pri va?ih vozilih to deluje bolje.

Sem enkrat vozil ford mondeo je to delovalo fenomenalno, ko sem na avtocesti prehiteval so brisalci delovali zelo hitro potem pa so se vrnili na po?asi potem izmeni?no in na koncu stop.

Pri mazdi pa imam ob?utek da bi bilo potrebno senzorju pove?at ob?utljivost saj vse deluje le de?ja je na vetrobranskem steklu je skoz preve?.

jst imam isti letnik pa ne opa?am teh problemov, ubistvu ravno obratno, u?asih se mi ?e prehitro vklaplajo
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.