Eno so "normalne" pikice od kamnov, drugo so 2-3mm pike oz odkru?ena bavra, ki je v tem primeru. Po vrhu, ?e avto ni videl zime. Me je strah kako bo izgledal spomladi...kot ?vicarski sir.
Sem imel ?e nekaj avtomobilov drugih znamk in pri nobenem te?av, s tem da so bili rabljeni. Tukaj pa kupi? nov avto in te?ave.
Saj tudi ?e so "eko" barve, ne mora biti to izgovor da so nekvalitetne! Nebi mi bilo te?ko pla?ati 1000? ve? za barvo, ?e bi bila ta bolj kvalitetna.
Varnostna razdalja mislim da je vredu, glede na to da vozim z aktivnmim tempomatom, na drugi stropnji (to je pri 100kmh ca dol?ina enega ?leparja).
To z barvo je samo pika na i....te?ave so tudi pri prepo?asnem avtomatskem menjalniku, ki nekako ni najbolj sinhroniziran z motorjem. Absolutno slaba lo?ljivost kamer. Po vrhu tega pa po 12500km je motorno olje ?e samo 3mm nad oznako minimum in mislim, da bo ga treba dolit ?e pred servisom in to pri novem avtomobilu!
Se popolnoma strinjam s teboj. Edino, kar ti lahko svetujem je, da bodi vztrajen na servisu in se ne pusti prepri?ati, da je to normalno. Ja, to je tisti pravi Mazda premium ob?utek......
Pa ?e kako so te?ave tudi pri FC 3. Sam imam letnik 2017 dobrih 40000km. Pojavljati se mi je pri?elo zatikanje iz 1->2. ?e bolj mote?e pa je ko ga v?asih na mestu sploh ne morem prestaviti v 1. Potrebno je ?e enkrat stisniti sklopko in potem nekao gre, ampak to se sedaj dogaja ?e pri vsakem 4 poizkusu.
Se parvi ne glede na to, da je nastavljeno na flexibilni interval in da je predvideno cca 5000 km prej se lahko dr?im 20.000 ali 1 leto in to brez izgube garancije.
Seveda si tam na lastno odgovornost, to mi je jasno. Ne vem no, da bi ?el kdo krast na samem servisu-na to sploh pomislil nisem, da bi komu na glavo padlo. Moram pa re?t da na servisu ki ga zadnjih nekaj let obiskujem (konkuren?na japonska znamka) nikoli do sedaj niso komplicirali, ?e sem zraven stal pri servisu. ?e ve? od tega, vedno izredno prijazni, z najve?jim veseljem kaj povedo ali svetujejo tako, da menim, da je to pravi odnos.
Kolikor vem, ne komplicirajo... Sicer imajo na vratih delavnice napisano, da je vstop nepooblascenim osebam prepovedan... verjetno pa nihce ne vidi rad, da mu kdo prevec gleda pod prste... ce pa se kaj pametuje zraven pa verjetno se bolj sovrazijo ...
Sicer pa je tale slikca za take primere kar odlicna
Kolikor vem ne... lahko se celo zgodi, da ti dajo dobro ceno za olje, da se ti tega ne splaca delat ... Poklici prej in vprasaj ...
Glede pametovanja se strinjam. ?e pa samo gleda? in mogo?e kak?no malenkost vpra?a?, pa po moje ni ni? narobe. ?e delajo po?teno res ne vidim razloga zakaj ?lovek ne bi bil zraven oz. zakaj bi to bil problem.
Ali na servisu BTC dovolijo, da si pri servisiranju v delavnici? Saj nimam namena, da bi koga kontroliral samo ima slab ob?utek kadar me na?enejo iz delavnice.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Se popolnoma strinjam s teboj. Edino, kar ti lahko svetujem je, da bodi vztrajen na servisu in se ne pusti prepri?ati, da je to normalno. Ja, to je tisti pravi Mazda premium ob?utek......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani