Skoči na vsebino
Ground loop problem
Napisano

Jest re?ujem podobne te?ave pri dronih, mi sicer temu re?emo 'noise' in se ve?inoma pojavlja pri video signalu. Sem pa 99% da je isto pri zvoku, signal ki potuje ?ez ?ice deluje na isti princip za audio ali video. Re?itve so, da da? ground ?icki od kamere in vtx-a na isti ground pad (nih?e ne zna to?no pojasniti zakaj ampak ve?inoma deluje), ali pa nekam vmes butne? ustrezen kondenzator, kar sklepam da je v ground loop isolatorju. (je; ?e googla? 'ground loop isolator inside' ima ve?ina pdb, in & out ter kondenzatorje.)

TL;DR: te ?katlice bi morale re?it problem, ja. :)

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 (07-09) izku?nje?
Napisano

Enoprostorci so mi bolj ?panska vas tako da mi kdo tu najbr? lahko odgovori. ?e prav razumem je ta stvar velika, ampak ne prevelika (za enoprostorca se baje ful lu?no vozi); lahko se noter vozi 7 ljudi ?e so zadaj froci ali odrasli ki jim je vseeno za komfort (ali noge) ampak potem si prakti?no brez prtlja?nika. V 'normalni' konfiguraciji, torej 2 sede?a spredaj, 2-3 zadaj in velik prtlja?nik, gre noter kolo; mogo?e 2 brez da bi jih razdiral? 

Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength.

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ne vem zakaj vozite k pelkotu, ker je en navaden oderuh. kar se ti?e dpf-jev nima pojma... Z njim sem imel eno slabo izku?njo in me ne prepri?a ve? da je "mojster". Ponavadi ?e nisi prepri?an v nekaj re?e? da tega ne dela? in to je to... Olje in filtre pa glavni servis v?tima ?e skoraj vsak mojster v vasi, ?e si na netu kupi? ?e obd za iskanje napake ki stane nekaj dolarjev si pri?parate svoj dragocen ?as pa denar...

Kolega z ND mx5 bi rad pri?el do na?ega doktorja; pa ta ?al nima ve? prostora za nove stranke. V dobro lepe nove ND-jke,...poslu?ajte Aljazza in ga upo?tevajte! :D 

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zaro?ene lu?i
Napisano

Zadihtat jih ni tezko, na youtubu je ogromno videov kako vzames ven luci, kaj odklopit ipd. Mene to caka spomladi ker imam skoraj pol cm vode v zadnji levi luci in kakor sem gledal ni nobena umetnost. Nekaj izvijacev, malo silikona, par ur casa in malenkost rocne spretnosti. :)

nekaj takega:

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 3 pomoc
Napisano

Kolega ima mazdo 3 sport 2006 letnik. Mogoce se jo spomnite s slik ker smo skupaj poleti in jeseni kar nekaj road trippali. Ob nakupu naj bi po besedah prodajalca dobil tip top zrihtan avto in do sedaj res nismo opazili nobenih posebnosti. V petek pa je Maj sel na tehnicnega in stvar se je zakomplicirala:

Seleni zglob volanski je ?u na obeh straneh je gumica po?la in je treba obe roki zamenjat ker se ne da samo gumice

Nove roke so baje 235? vsaka. Kar...je precejsen strosek ce so res zanic samo gumice.

Moje vprasanje vam je: Ga poskusa mehanik nategnit in menjat nepotrebne stvari, se je komu to ze zgodilo in je nasel kako cenejso resitev ipd?

Lp S

Casual Gearheads

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.