1 leto nazaj ja. Zgeldaa da je res nekaj pod zicom. Zdaj lucka ne sveti vec trenutno. Ali sem kaksni kabil kje premaknil ali pa je naklu?je. Hvala vsem zaenkrat.
Lp imam te?avo na moji mazdi 6 gh 2008 gen 2. Pri?gala se mi je airbag lu?ka, ki utripa 2x in spet 2x nato presledek in tako ponavlja. Kje bi lahko bila napaka? Kj naj preverim? Lp hvala
Lp mam slede?o te?avo danes sem prekril afs lucko. Seveda sem pomotoma premaknil kazalce za ?tevec. Kako naj zdaj skalobriram ?tevec? Prosim za pomo? hvala.
?ico vtaknem v rde?i pin na sliki? In 5x na maso vozila? Katera lucka pa se potem prozge? Ne razumem dosti angle?ko prosim ce mi nekdo napise postopek:)
Tezave z lucko se vedno nismo resli. Avto bil pri avtoelektricarju in je rekel elektricar da je 100% en senuor zani?. Pa da se ni ugotovil kateri da nima trenutno casa. Danes gledam pod avto in imam zlomljeno 1 palcko za nastavitev. Mi lahko kdo zmeri kako dolga je palcka ker mi je pol manjka. Hvala
Lp no lucka je do zdaj bila vredu je kar ugasnila. Sedaj nova te?ava afs lucka ze sveti 3 dni oz utripa non stop. ?arometi se ve? ne nastavjlajo. Tako da je vrjetno senzor za nastavitev sedaj dokon?no crknil. Kaj zdaj naj naredim? Ker 300e za nov senzor je preve?. Kaj ste naredili vi oz kje kupili senzor? Lp hvala
Mam se eno vpra?anje ker se zdaj dosti ukvarjam z to lu?ko se mi je pojamila ena ideja. A se da dobiti kaka skica od kablov kateri grejo na ?tevec? Ker imam samo ene senzorje za nadzor tlaka mi skoz zimo sveti lu?ka za prazne gume. Da nebi kupoval novega kompleta me zanima ?e bi modal stikalo na signalni kabil ki pride do ?tevca in pa? samo izklopil lu?ko in jo potem vklopil. Ali ni ideja izvedljiva?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
1 leto nazaj ja. Zgeldaa da je res nekaj pod zicom. Zdaj lucka ne sveti vec trenutno. Ali sem kaksni kabil kje premaknil ali pa je naklu?je. Hvala vsem zaenkrat.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani