Skoči na vsebino
Mazda 5 Te?ava zadnje klopi
Napisano

ja samo ni to problem. problem je to ko ho?em sede? nazaj potisniti sploh ne gre nazaj. gre do prve luknjice ker se zatakne vendar tudi ?e dvignem ro?ico da bi ga ?e bolj nazaj dal, bolj nazaj no?e ve? iti. sem ga pa vzel ven da bi pogledal ?e bi se dalo kaj videti in sem opazil da leva plo??a po kateri drsi sede? dela normalno. desni se pa pomakne dosti manj?e kot pa on 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 5 Te?ava zadnje klopi
Napisano

Pozdravljeni. Na mazdi 5 se zadnja klop ne pomakne do konca nazaj. Sede? sem vzel ven da mi videl kje je napaka vendar na prosto oko ni vidna. Je ?i gdo imel mogo?e podobno okvaro in kako bi se jo dalo re?iti? LP 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spet te?eva z dpf
Napisano

ja tudi jas razmi?ljam o tem samo strah me je kako bo to preko tehni?nega ?lo. Za zdaj ?e ni dobenega pravila da dpf filtra nebi smel ven devati iz avtomobila samo slu?ajno si bodo kaj umislili pol pa bo. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

spet te?eva z dpf
Napisano

Pozdravljeni. Zanima me kaj je bolje ali naj menjam dpf na mazdi 5 ali ga odstranim. Ja sem ga spustil pod prisilno samo ne gre ker je avto v limp mode. Na ebayu sm zaslediv dpf za malo majn kod 300e. 

http://www.ebay.com/itm/DIESELPARTIKELFILTER-DPF-MAZDA-/321494582938?fits=Make%3AMazda%7CModel%3A5&hash=item4ada92069a:g:ItUAAOSwJkJWlOve&vxp=mtr

Hvala za odgovor.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 5 P242F
Napisano
  dne 29. 2. 2016 ob 13:34 je jures napisal:

priporo?ljiva, ni pa nujna - samo kontroliraj. Motor ogret, vsaj 1/3 tanka pa seveda na odprtem

Deluje

dobro hvala za info. Bom seveda probal in upam da bo to re?ilo te?avo

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 5 P242F
Napisano
  dne 29. 2. 2016 ob 11:21 je mazdaman napisal:

Kateri motor pa je?

P242F pomeni DPF zama?en, Tako da ali profesionalno ?i??enje ali odst.....

motor je 2.0. zdi se mi da 81kw se mi zdi nisem pa preri?an. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 5 P242F
Napisano

Imam te?o v o?ijevo mazdo 5. Na avtu se je pri?gala lu?ka DPF. Po spletu sem brskal kako ga naj o?istim. Vzel sem ga dol in ga o?istil s visokotla?nim ?istilcem. Resetiro sem lu?ko in stvarca je delovala nekaj dni super. Potem pa se je pri?gala lu?ka DPF lu?ka za motor in lu?ka za vdc ali kakor koli se re?e. Kupil sem obd2 ki se pove?e z telefonom in mi je naj?lo napako P242F. Prosim za pomo?.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.