Jih nekaj popravlja pri nas, so mi pa vsi lani rekli 250-300€. Na koncu sm najdu kontakt od Jerry-ja na forumu in mi je naredu za 200. Blo je neki debat okol teh ojačevalcev, kako se pregreje samo nek del in posledično skuri še procesno enoto v ojačevalniku, sam material dejansko košta zgolj par €. Ko sem mal negodoval zakaj je to 200€, mi je blo rečeno, da je treba zadevo mal ''predelat'', sicer bo isti problem slej kot prej. Jst sm požru, kaj je predelano ne vem, še vedno je bila najbolj ugodna opcija, kar sem jih pač našel in zaenkrat še vedno špila vse ok.
Nisi ravno opisal problema, sem tudi sam dal lani popravljat. 200€ in naslednji dan končano. Samo je bil drug (bivši) uporabnik foruma. No samo, da si zrihtal
Mislm, da se naslednjih 14 dni ne bom sploh s tem več ubadu. Ko bo un z dopusta pršu mu bom reku nej mi še senzor menja, pol pa dalje. Senzor je pa 25€, kokr mi je reku.
Ja, najprej utripa en cajt, nč ne piska, potem pa konstantno sveti.
pred 1 uro je Boss napisal:
Jaz imam pa vseeno na sumu sam senzor. Če ti je ventil uničilo je lahko tudi ohišje in elektroniko notri razdrmalo. Mogoče mu je kazal ok, ko je avto stal, ko pa se pelješ in nanj delujejo centrifugalne sile.... jaz osebno bi komplet senzor menjal.
Je pa nek Siemensov, a to moram potem prov istega dobit?
Je biu ventil zamenjan. Mi je starga uničlo, samo tista elektronika/senzor, na ktero pride prišraufan je ostala, ki pa naj bi delovala. Ma vulkanizer nek tester prov za te senzorje in mu vse 4 normalno kaže delujoče in ok tlak. Res se s to uganko že več kot en teden ubadam in najbolš kar je blo je ugasnila za en dan.
Živjo, a se komu sanja zakaj se men zaboga ne izklopi lučka za TPMS. Odkar sem zamenjal gumo, ki sem jo predrl kakih 14 dni nazaj, mi sveti ta klinčeva lučka. Vmes je za en dan sicer ugasnila, ampak je potem spet začelo svetit. Tlak v gumah je pravilen, knofa za TPMS reset ta avto nima. Sledil sem postopku, kjer naj bi dal kontakt, ga izklopil in počakal 15 min, nato bi se moral sistem sam skalibrirat po parih kilometrih, pa se ne. Vozu sm se po avtocesti dovolj dolg in brez zaustavljanja, tko da to ne bi smel bit problem. Dal sem tut preverit te senzorje in jih tester normalno zazna in pokaže tlak. Torej narejen je vse kot naj bi blo, samo lučka ne ugasne 😣
Najprej hvala. Gledam že dva dni mal tele radie zdej. Ja, ubistvu bi rad tako varianto, ki ima tko kot tvoj te fizične knofe še gor, sploh za volume. Trenutno na strani od Eonon ponujajo 1 model za moj avto, cena ni grozna, ampak nima pa knofov gor. Mal bom še razisku ja, definitivno pa bi vzel z vzvratno kamero, če bi že šel v neki takega. Tale tvoj je verjetno star link še, da ga meni ne kaže?
Ok, to je ubistvu odlično, pa tudi cenovno se 300€ sliši veliko bolje kot 1000. Hvala za odgovor. To bi pa še mene zanimal. Sicer ste neke te radie že postali in tudi na Aliexpressu jih je kr neki.
Samo spet so potem razlike v ramu, procesorju... in ceni, težko pa je vedt kaj ''špila'' tko kot mora, vključno z zagonom.
A to potem tudi z Bose sistemom ni nobenega problema? Kako pa je z Iphonom in povezljivostjo? Potemtakem ti gor dela tudi google maps, po kakšnem principu pa deluje? Moraš s telefonom delat hotspot za to?
Ni dolg trajal, da sta pršla spet na ta politična zbadanja. Hvala za sarkazem, sej vem, da ni življenjsko pomembnih tistih 40 sekund, zgolj zdi se mi mal nepraktično, da stisneš ON in potem se prižiga zadeva 30+ sekund. Jst osebno pač gledam tut mal na to, sploh, če ne stane ravno 100€ ta radio.
A jst to prav gledam, da je 1000€ 😲 mel bi tut jst v moji, ampak ne za tak denar. Mi lahko zaupaš, kolk časa pa traja, da se ta radio vklopi? Pri enih cenejših modelih sem gledal, da traja po 40 sekund in več.
Živjo, je bilo narejenih že nekaj raziskav na forumu, ampak mi ta ''search'' mal hecno filtrira moja iskanja. Katero olje rabim za ročni menjalnik na moji 2010 Mazdi 6, 2.0i, 155 konjski in kakšno količino?
Pravtako bi rabil podatek količine za motorno olje. Bom pa dal kar Dexelio 5w30, ne bom odkrival tople vode. Na avtu sem ravno dobro obrnil 100.000.
Hvala za pomoč
Lahko nafilaš eno nogavico s tistimi silica vrečkami, ki jih povsod dobivaš zraven, ko kaj kupuješ. Dejansko zadeva kar konkretno vleče vlago, če bi bila prav vlaga v vozilu problem. Je pa klima veliko bolj sofisticiran način za zgolj odrosit avto zjutri.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Z ust si mi vzel 😄
Povezava za deljenje
Deli na druge strani