Pričakujem še, da se bo enkrat sesedel AWD pa nimam kaj. Danes ne kaže znakov težav ampak Pelko pravi naj se pripravim tudi na to, ker imajo konstrukcijke felerje na sestici in CX5.
Kakšne naj bi ble težave z Awd-jem? Sam nisem še zasledil. Imaš mogoče kak link?
Na bivši M6, dizel 2003,sem zamenjal kompresor z obnovljenim. 4 leta je delal super, zdaj sem jo prodal in ne vem kako naprej. Če imaš namen avto imet se nekaj časa, svetujem nakup obnovljenega.
Kabinski filter je bil manjan pred pol leta. Auto/eco funkcijo razumem, pri meni gre za to, da klima nekaj ?asa dejansko piha mrzlo, nekaj ?asa pa piha samo ventilator in takrat piha toplej?i zrak + vlaga/vonj. Auto/eco sploh ne uporabljam. Bom pogledal ?e za odtok ja, hvala.
Imam probleme s klimo na M6, 2003, diesel. Imam nov kompresor (obnovljen). Klima hladi odli?no. Problem je, ker se mi izklaplja oz. nekaj ?asa dela, nekaj ?asa dela pa samo ventilator (?uti se da zrak ni tako mrzel in zavoham vlago v zraku. Zamenjan je bil tudi rele klime, te?ava ostaja. Ima kdo kak?no idejo v ?em je problem?
Tudi meni so to ?e menjali v garanciji, zdej bi jo pa ponovno menjal? Kje se da dobit original oz. pribli?ek njemu za neko normalno ceno? ?e je zraven ?e usnje, pa ?e tolko bolj?e. Rabim pa v sivi barvi.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Tudi meni bo naslednji teden mehanik ta senzor zamenjal z modificiranim, ker je originalni izdihnil
Poslano z mojega M2012K11AG z uporabo Tapatalk
Povezava za deljenje
Deli na druge strani