Skoči na vsebino

Pa to gre? namensko tako v minus ali slu?ajno, ker ni v radiusu 100 km nobene ?rpalke? Ker baje, da ni v redu pobirati ostanke nafte po rezervarju.

Namensko ne.

Za te ostanke vem, sam ?e zra?una?, da mi je vedno ostal vsaj ?e 5 litrov rezerve, pol ni neke panike.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?estka pa tank 62 l, awd pa 52 l.

Tud jz nisem ?e nikol ve? kot 57 l tanku, pa sem ?e parkrat ?el v "minus". Je pa res, da po cca. 10-20 km minusa ne more? ve? normalno pospe?evat od 100 km/h naprej. Je kr smotan ob?utek, predvsem na avtocesti, ko da? gas v poden avto pa ne mrdne.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Priznam, tole na videu je sigurno popolnoma druga?en pok, kot sem ga jaz imel, pa ?e prej?nja generacije mazde je. Sicer v ?ivo ti najbolj?e sli?i?, sam kolko jaz iz posnetka sli?im, so zvoki iz podvozja bolj zamolkli, medtem ko je pa ta tak bolj ?ist - kot da bi bil kje bli?je kabini? Ne vem, sam razmi?ljam.

So pa nekateri z novej?imi mazdami, kolikor sem jih zastopil, opisovali podobno ?kripanje kot pri meni. No tisti pa lahko poskusijo namazati.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Tukaj je govor o mocnem poku in ne skripanju :)

Glej, vsak stvar nekoliko druga?e opi?e (pok, ?kripanje, tok-tok ...), pojavi pa se pri ve?ini, ko gredo ?ez le?e?e policaje in podobne neravnine.

Mehaniki niso ugotovil vzroka, tak da sta v nadaljevanju 2 mo?nosti:

1. nadaljnjo filozofiranje

2. ali pa nama?e? - stro?ek je minimalen, in v najslab?em primeru pa? ni izbolj?anja.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Men je za?elo pred prvim servisom tudi ?kripati, ko sem zapeljal ?ez policaje. Najslab?e je bilo po kak?ni nevihti, v suhem obdobju pa je bilo bolj?e. Sem mal poguglu pa je ve?ina svetovala zamenjavo oz. namazanje gumic stabilizatorjev s posebno teko?ino/mastjo. So mi na servisu slednje tudi nardili in res po tednu ali dveh je ?kripanje popolnoma izginilo in se do zdaj  (leto in pol) ni ve? pojavilo.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking senzor
Napisano

Lep pozdrav.

Nedavno je vec kot ocitno pobesnel eden od parkirnih senzorjev zadaj na M6 Kombi (2012). Senzorji so serijski, originalni. Piska nekontrolirano prevec, tudi ko ovire zadaj ni. Je kdo imel podobno izkusnjo?

Kontakt?

Menjava enega senzorja? Vseh?

DIY?

lp

Si pa preveril da ni kak?na umazanija se prilepla na senzor?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Servis - li?arsko popravilo
Napisano

Sedaj pa me zanima kam lahko peljem oz. ali priporo?ate kateri servis v LJ in blji?ni okolici.

Hmm, mene tud to zanima.

Meni je tud en na parkiri??u kr fajn po?rajfal mojo mazdo. 

Kam jo zdej pelat, poobla??encu od zavarovalnice ali ima kdo kak?en bolj?i predlog?

Lj ali Ce z okolico. Hvala za kakr?en koli namig!

ps. mislite da bo dost sam klepar ali bo treba cele panele zamenjat?

post-9217-0-17508400-1517941098_thumb.jpg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smerniki so hin
Napisano

?e imam radio na mute, se ?ujejo tok minimalno, da ni omembe vredno. :/

Jz lahko na svoji ?e nastavljam glasnost ?migovcem. Mi je v?e?, da niso preve? naglas. Je pa res, da ob glasni muzki ali pa na avtocesti jih ne sli?im. Pa sploh ni problem, saj to?no ve? ?e si dal ?migovc al ne.

Edino, ko je vozla punca, sem se parkrat spra?eval, ?e ni zbolela za bmw sindromom.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.