Da si izposodim, kar to temo, ker imam podobno vprašanje (kam popravit manjšo škodo -> praska na pločevini) + ker se omenja tudi Interclass (kamor trenutno razmišljam da bi peljal):
A ima kdo izkušnje z ličarskimi storitvami pri Interclass na Brezovici (za servis sem prebral kar nekaj pozitivnih komentarjev, za ličarijo pa nisem še nič našel)? Avto je bele (perla?) barve in sem slišal, da je menda ta barva kar "zafrknjena" ;) ... Torej a je za zaupat Interclassu ali raje predlagate kakšnega drugega ličarja (po možnosti nekje na relaciji Postojna-Ljubljana)? Aja gre pa za popravilo preko zavarovalnice Generalli, če ima slučajno kaj veze (torej cena ne igra vloge, samo da bo dobro narejeno).
Hvala za namige o monta?i, bom se mogo?e res sam tega lotil.
Bi pa imel ?e eno vpra?anje glede samih ?arnic: kaj potem je night breaker the way to go brez pomisleka? Kolikor gledam nekateri tudi CBI hvalijo. Je imel mogo?e kdo oboje in lahko iz prve roke pove (svetilnost, barva svetlobe ipd)?
- saj to gre za isto zadevo kot je linkal LabiGT, ali ne (samo cena je rahlo bolj ugodna)?
- razlika med duo box in duo pack je samo v pakiranju kajne (torej vzamem pa? pack ker je malo cenej?i =)?
- ali kdo ve za kakega ugodnega prodajalca v SLO, da bi zadevo dobil ?e hitreje (pa da ni bistveno dra?je)
- ali kdo ve za koga v okolici LJ (ali na relaciji Postojna - Ljubljana), ki bi mi to za razumno ceno zamenjal (ker kot berem, to ni tako enostavno zamenjat kot navadne ?arnice)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Da si izposodim, kar to temo, ker imam podobno vprašanje (kam popravit manjšo škodo -> praska na pločevini) + ker se omenja tudi Interclass (kamor trenutno razmišljam da bi peljal):
A ima kdo izkušnje z ličarskimi storitvami pri Interclass na Brezovici (za servis sem prebral kar nekaj pozitivnih komentarjev, za ličarijo pa nisem še nič našel)? Avto je bele (perla?) barve in sem slišal, da je menda ta barva kar "zafrknjena" ;) ... Torej a je za zaupat Interclassu ali raje predlagate kakšnega drugega ličarja (po možnosti nekje na relaciji Postojna-Ljubljana)? Aja gre pa za popravilo preko zavarovalnice Generalli, če ima slučajno kaj veze (torej cena ne igra vloge, samo da bo dobro narejeno).
Povezava za deljenje
Deli na druge strani