Jaz sem skoraj prepri?an, da gre za neko zadevo na podvozju. Po?i skorajj vedno pod dolo?enimi pogoji. npr. spust z vi?jega le?e?ega polo?aja. Po?i tako na levi kot desni strani samo na levi ve?krat.
Ne vem te?ko sodim, ker nisem strokovnjak na tem podro?ju bojim se samo, da bodo vzrok "odkrili" ?ele po preteku garancije.
Evo ?e eden z zelo podobnimi simptomi pokanja in sicer na M3. Ne vedno ampak zelo velikokrat mi npr. ko se spustim z vi?jega le?e?ega policaja v prednjem delu podvozja po?i. Najve?krat na levi strani. Zadeva je, ko jo enkrat zazna? zelo zoprna in mote?a. ?e 3x sem zaradi tega avto peljal v BTC pa ne morejo ugotoviti ni?. Prvi? 2x so trdili da njim ni ni? po?ilo. Zadnji? pa sva se z mehanikom skupaj zapeljala in se je pok na sre?o pojavil Pravijo, da ni podvozje ampak , da se pok pojavlja v armaturi. No po "popravilu" naj bi pok izginil oz naj bi se po njihovih besedah stanje bistveno izbolj?alo.
V resnici je stanje nespremenjeno oz. ?e malce slab?e in meni se ?e vedno zdi, da pok prihaja in podvozja. Sam pok se ne pojavi na luknjah ampak po pravilu vedno ko npr. spustim z le?e?ega policaja ali na koncu klan?ine v gara?i s tem, da je v?asih po?i komaj sli?no v?asih zelo mo?no. Nekaj so mi ?e omejali, da naj bi bilo to zna?ilno za M3 in CX3 ampak ob?utek imam, da ne vejo za kaj gre in da zadeve enostavno ne znajo odpraviti.
?e ima kdo kak?ne nove informacije se zelo priporo?am.
Najlep?a hvala za tvojo "zgodbo". Parv zato, ker sem ?e nekajkrat sli?al kritike o Mazda asistenci (mislim, da je bilo tudi tukaj gor nekaj govora a tem) sem kjub Mazda asistenci ?e vedno ?lan AMZS. Sicer upam, ne bom rabil nobene ampak...
Mogo?e kdo lahko svetuje kje bi lahko dobil originalne Mazda gumijaste oz. plasti?ne ?epe s katerimi so zaprti spodaj pragovi? Rabim za novo Mazdo 3. I??em po spletu pa ne najdem oz. ne najdem originalnih.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdrav.
Se strinjah s tem kar si napisal v prvem delu. Vseeno sporo?i prosim, kaj ti bodo danes povedali.
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani