Ali je olje Motul 8100 X-clean+ 5W-30 dobro? Bi ga probal zamenjati z Castrol Edge 5W-30, ker ga nekaj popije. Sli?al sem, da je kar se tega ti?e bolj?e olje Motul.
?ivijo,
meni ga na moji mazdi 6 (enaka kot tvoja) ni pilo (motula).
pred kratkim se je na moji 6-ki pojavil en tak ?uden zvok, katerega ?e nikoli nisem sli?al niti pri kak?nem drugem avtomobilu. Namre?, pri stisku na sklopko se pojavi tak ?elezno-priskajo?-?ivkajo? zvok. Podobno kot pri tistih avtih, ki jim jermen drsi med speljevanjem, samo da se ga bistveno manj sli?i (v kabino sploh ne). Pa tisto bolj ?ivkajo?e zavija, ta pa nima take velike amplitude nihanja. Takoj, ko pedal spustim pa se ga ne sli?i ve?. Je imel kdaj kdo kak?no podobno izku?njo?
Hvala za odgovore
Enako se je meni za?elo pred enim tednom...verjetno je potisni le?aj.
meni letne 205 tudi ?re ob robovih, medtem ko pa zimskih 195 ne... ne vem, pa sem tudi delal optiko pri treh razli?nih mojstrih in je blo pri vseh ok...
To je tudi meni delalo. Optika v nulo, zimske OK, letne pobiralo. Potem sem zamenjal amortizerje pa ni ve? problema...
Bom kar tu vpra?al: zadnje ?ase opa?am, da mi klima ne za?ne delati takoj, ko jo pri?gem oz. ko v?gem avto. To sem opazil med de?evjem, ker so se mi zarosile ?ipe, ko sem v?gal avto in je pri?ela pihati ventilacija. Vendar po cca 5-10 min za?ne delati normalno. ?e pa nekaj krat v?gem in ponovno pri?gem klimo za?ne delati... kaj bi lahko bil vzrok? pa ko za?ne delati dela brez problema. In tudi ni razlike, ali je na auto ali ro?no.
Bom kar tu vpra?al: zadnje ?ase opa?am, da mi klima ne za?ne delati takoj, ko jo pri?gem oz. ko v?gem avto. To sem opazil med de?evjem, ker so se mi zarosile ?ipe, ko sem v?gal avto in je pri?ela pihati ventilacija. Vendar po cca 5-10 min za?ne delati normalno. ?e pa nekaj krat v?gem in ponovno pri?gem klimo za?ne delati... kaj bi lahko bil vzrok? pa ko za?ne delati dela brez problema. In tudi ni razlike, ali je na auto ali ro?no.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja, moja je 06.2014.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani