Skoči na vsebino
mazda 6 diesel ne gre
Napisano

zakaj bi ?istilo vlival notri, saj je skoraj nov avto!

Glede na to da imam 140.000 km se je vsaj pri mojem avtu, ta poteza iskazala za zelo u?inkovito. Avto gre po moje za kak?nih 10-15% hitreje in pospe?ki so dost bolj?i, pa ?e manj kadi ko stisnem do konca.Odlo?itev je va?a!

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda 6 diesel ne gre
Napisano

jaz sem ga stiskal tam do 210, pa ni problema. Po mojih izku?njah gre avto dost slab?e ?e tanka? pri petrolu, jaz tankam pri MOL-u, avto gre dost bolj?e-vsaj pri mojem je tak.Je pa tud vredi ?e vlije? na polni tank kak dodatek za ?i??enje ventilov, avto gre potem dost bolj?e. Pa fajn je ?e ga tu pa tam malo stisne?, do visokih tur, ker se malo poleni, ?e ves ?as vozi? ?parovno. :bravo:

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje v 6-diesel
Napisano

Jaz imam isto M6 z 136 km(dizel-letnik 2003 brez PDF filtra) pa sem ?e drugi? nalil olje Mobil Rally 5w50 noter, ker sem opazil ,da klub moji zelo razli?ni vo?nji(tudi zelo dinami?ni) ne porabi v 20.000 km skoraj ni? olja-ni bilo potrebno ni? dolivat, motor te?e zelo umirjeno tudi ko je hladen.

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Do sedaj sem ?akal na odgovor z dveh mazdinih servisov v MB-?erbinek niso mogli ni? zrihtat-garancija ?e mimo-negre ni?, iz Zagorja ob Savi pa so mi sporo?ili, da se tudi na da ni? razen ,da mi novega zrihtajo po polovi?ni ceni to pa je 400 ojrof, pa mi je vseeno malo preve? za en fsrani cd-changer od BOSE, ki bi verjetno ?ez kak?no leto spet nehal delat-glede na nikakvo kvaliteto.

ZDAJ BI PA JAZ VAS VPRA?AL :huh: , ima kdo od vas kak?ne malo bolj?e veze na servisih, da bi lahko to zadevo spravili ?e preko garancije skozi, ali kako druga?e,samo da ga ne rabim kupovat ,ker glih nimam najbolj dosti denarja. ?e pa se kdo potrudi da mi pomaga, bo pa tudi nagrajen :bravo: , ful bi vam bil hvale?en za bilo kak?no pomo? glede tega cd-izmenjevalca. :unsure:

Lep dan ?e naprej!

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava ?arnice na M6
Napisano

Imam navadne H1 notri tam za 3 ojre pa mi dr?i ?e pol leta pa ?e kr no?e crknit, tak da bom kr ostal na obi?nih H1-kah. Malo je res zamotano manjavat ?arnice, samo sem imel veliko prakse z prej?njo hondo, ko je bilo ful zajebano menjava ?arnic-sem poznal finto pa sem vseeno rabil vsaj 5 min. za eno ?arnico. Tak da na teh mazdah niti ni tako hudo menjat ?arnico- rabi? kak?no min. pa je operacija ?arnica mimo. :bravo:

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Olje,..smtn,...
Napisano

Meni ga popije nekje 2-3 dcl na 20.000 km, pa imam notri olje MOBIL 5W50. Tak da je ?ist vredi poraba, pa ga ne glede da je dizl kar ve?krat stisnem do rde?ega polja-da malo ventile s?istim <_<:D

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

rja na podvozju
Napisano

Vredi zadeva,jaz bom moral to uporabit na moji 6-tki, zadnji blatniki, z notranje strani-ko je kolo, mi kamen?ke gor me?e po notranjem delu blatnika, ki ni za??iten z ni?emer(rak rana mazd 6-tk),pol pa se natol?e in za?ne rjavet.

fajn porihtaj podvozje pa hvala za nasvet

lp

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

zivljenska doba wankla
Napisano

Me pa zanima, ?e je treba kaj menjavat v motorju(rotorju) na tolk pa tolk km?

V?asih je bila obraba drse?ih delov zelo velika, pa me zanima kak je to zdaj pri teh novih wanklercah????

lp

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

No danes sem razdrl konzolo,hvala za napotke ?e enkrat,?lo je zelo hitro.Avtoradio sem vzel ven, malo zmrdal kole??ke ,dal nazaj noter v avto. CD-je sem dobil ven samo,potem ?e enkrat vse ven vzel,??istil glavo laserja,

dal nazaj noter,pa ni ni? pomagalo. mahanizem ?e vedno za?teka,pa cd jev tudi ve? ne bere.Zdaj pa razmi?ljam,da bi dal cd-enoto,na popravilo na BOSE.

PROSIM svetujte mi kaj bi vi storili na mojem mestu????? :(

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jaz bi pa kupil cleaning cd in stvar enostavneje resil...

zasto jednostavno kad moze komplikovano pravijo

aja sele zdaj dobro prebral...cd-ji so noter ostali...gre konzola sam moras pazit na zatice, da jih ne zlomis...

ce si iz LJ pa pejt do game pa ti bojo naredil brez problema

Rad bi malo sam po?raufal,?as imam, pa voljo tudi.V MB ne zaupam ?erbineku,LJ pa mi je malo dale?.

A je dosti zati?ev? Je kak?na finta na katero moram posebej pazit?

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prosim naj mi kdo svetuje,?e seveda imate kakr?ne koli izku?nje z razdiranjem sredinske konzole in avtoradia pri mazdi 6 z serijskim bose avtoradijem(l.2003), kako najla?je priti do avtoradia, pa da ga vzamem ven.Rad bi dobil ven cd-je,pa da ??istim mehanizem in laser glavo.Imam ?e kar nekaj izku?enj z razdiranjem sredinskih konzol in nasploh z ?raufanjem avta, ampak ne z M6. Ne bi rad izumljal tople vode ,pa bi vas prosil da mi pomagate,ker bom verjetno ?e kr jutri dopoldan kaj ?raufal.

Hvala vnaprej pa lep vikend vam ?elim!! :D:danzoman: :mi pijemoo: :ouje:

NI NAM LAHKO!!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.