Skoči na vsebino
Mazda 6 akumulator!
Napisano

V moji "novi" 6-i dizl l. 2014 je 80Ah. V?eraj sem bil na uradnem Mazda servisu na pregledu avta in ga moram tudi zamenjat pred zimo. Okoli 240? z menjavo.  :ne vem:

Sporo?i mi kak?no ima? zagonsko mo?, pa ti sporo?im za kak?no ceno ti lahko zrihtam 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

Menjajo v primeru, da je filter res zapacan in ga zavoljo tvojega zdravja zamenjajo :) Naj bi te opozorili in vpra?ali za menjavo, a mene niso ne obvestili, ne vpra?ali.

Mi je pa za drugi servis obljubil popust. Samo se bom prej pozanimal kolk ko?ta in preveril pri parih servisih o cenah.

1.5h norma za prvi servis in 85? samo za delo. Pri moji Octavii RS je bil prvi servis 140? pa norma 0,5h s tem da je bilo long life olje. 

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda3(2014; kodo) redni servisi
Napisano

Prvi servis je mene pri?el komplet z materialom 120?, drugi pa 170?... Kje? V Ljubljani...

Kako te je pri?el prvi servis 120?, ?e je mene pri?el servis 190? s tem da sem dobil olje po nabavni ceni. Skregano z logiko res. Ra?unal so 1,5h dela za faking menjavo olja in filtra, resno? Na ?kodi mi ra?unajo 0,5h za prvi servis. Zakaj menjava filtra klime ?e pri prvem servisu?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kateri servis priporočate?
Napisano

V BTC-ju opravil tretji servis na svoji Mazdi G100, vgrajena tudi elektronika za avtomatsko zlaganje ogledal.

Vse je bilo ok, cena olja ista kot ga lahko sam kupim, avto tudi opran in spedenan, skratka priporo?am.

Kolk te je pri?la elektronika za avtomatsko zlaganje ogledal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.