Skoči na vsebino
Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Za kamencke se strinjam. Ko sem menjal gume sem jih iz le?i??a kjer stanuje roka ven pobiral. Za plastiko pa dvomim.

Ne more? verjet, kako to dejansko poka.

?e bi bilo kaj po?enega, kak?na roka itd...bi to pokalo za vsako ko pelje? ?ez policaja, luknjo itd... ker pa pravte, da to samo enkrat po?i in je potem nekaj ?asa mir, pa je to to. Velikokrat pokajo tudi ?epi v blatnikih, ki dr?ijo tisto oblogo in podobni plasti?ni deklci okol ma?ine...Se pa? malo giblje vse in se ob?asno zlepi vse skupaj potem pa po?i dokler umazanija ter toplota ne zlepi  ponovno in potem spet po?i. Plastika se s segrevanjem in ohlajanjem nonstop nekaj zvija. Najve?krat pa pokajo kamen?ki v ?pranjah

Pa lep pozdrav, ?av?i, bav?i in Bog vas blagoslovi in vesele binko?tne praznike vam ?elim!

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda M6 - pok v podvozju vozila
Napisano

Takole vam bo mojster Lojzi povedal fantje dragi....

Tole pokanje nastane na takih mestih, ko se plastika nekje dotika pleha-kovine. Najve?krat stik med plasti?nim odbija?em in blatnikom. Velikokrat v take ?pranje zaide kak?en kamen?ek-pesek in potem se pri vo?nji ?ez policaje, luknje, grbine to ripsa med sabo. Plastika se zvija, pleh oziroma kovina,  pa pa? ne toliko in pride do efekta, kot bi se po doma?e reklo "?karje".

Ne vem ?e sem dovolj razumljivo opisal, da boste zastopili,  ampak, to je to.

Pa lep pozdrav in ?av?i bav?i, Bog vas po?egnaj itd...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prekinjanje zvoka
Napisano

Se da vse zrihtat ne rabis pretiravat. Da se ga popraviti v najslabsem primeru pa drug aftermarket ojacevalec. Vse skupaj pride 200e

Za 200? + po?tnina, ti zrihtajo v eni firmi na ?kotskem, ki je specializirana za Boss oja?evalce. Dajo celo nekaj garancije.

Po?lje?, oni ti sporo?ijo, ?e se da zrihtat, se odlio?i?, potem pla?a? popravilo in ?ez 14 dni ga ima? nazaj.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Prekinjanje zvoka
Napisano

Od v?eraj imam en problem in sicer mi prekinja zvok tko kot bi bil recimo slab signal na radiju, to dela ob?asno po naklju?nem ?asu nekaj sekund je ok, pol malo prekine, vendar mi to dela pri vseh zvrsteh radio, mp3, video.

Imam android radio in bose ozvo?enje, rad bi  ugotovil ali je problem v radiju ali bose oja?evalcu??

kaka ideja kje se naj lotim ugotavljanja napake?

Crkuje ti oja?evalec, Pripravi mu?os dineros.

Na servisu oja?evalec ko?ta 700?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?kripanje
Napisano

Tako kot so ti rekli pri mazdi. ?kripa ti zglob na vilicah. Nekje ima? pretrgano, po?kodovano... man?eto in ti je noter pri?la voda in zglob je suh. Dobro poglej man?eto in skozi luknjo z injekcijo nafilaj noter masti.  Pa luknjo s silikonom nama?i.

Aja ?e to ti lahko povem...

Te  man?ete ti natrgajo in po?kodujejo kljukci na tehni?nem, ko s pajsarji preverjajo luft.

To je tud men naredu, sem mulca na tehni?nem spucal, ko staro pu?ko pol.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.