Skoči na vsebino
Brisalci
Napisano

Avgusta sm kupu bosch aerotwin, ker ste jih precej hvalili. ?e kak dober mesec pa mi oba (sprednja) pu??ata ?rte. Dau sm 40? in sm zelo razo?aran. Ra?una seveda nimam, ker sm si mislu: sj to bo delal ve? let. Naivne?...skratka odsvetujem :/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Mi je uspelo oz enmu sodelavcu na ra?unalniku, je ?e enkrat regeneracijo naredu, pa ?e neki z EGR ene postopke u glavnm ne gori ve?. Kon?no :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tud jst mam podobne te?ave in to z obema klju?ema. Probu tut ?e ve? vrst baterij, dr?ijo od enga mesca do max pol leta. Zelo zoprna zadeva res. Sj zakaj pa naj bi z novim klju?em zadeva bol? delala? A so kej spremenil al kaj? Ne razumem zakaj bi daju 150??

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Te?ava z DPF
Napisano

Pred kak?nim letom mi je za?ela utripat lu?ka DPF. Sm pelju h svojmu mehankarju in mi je spustu nek program ki naj bi spucu ta filter. To je sicer uspel, ampak lu?ke mu ni ratal ugasnt, ker naj bi to lahko samo na mazdi oz on pa? nima taprauga softerja al neki. Ma kdo k?no idejo da ne dajem 50? na mazdi? Sicer mam izolir trak trenutno ?ez lu?ko nalepln :D

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.