da ?e jst povem svoje mnenje glede tega. Vse lepo in prav da pohvalite Pelkota, to je fajn sli?at. Vendar malce zmoti to ?hvaljenje? brez ra?una. S tem delate temu mojstru ve? ?kode kot koristi ko to omenjate. In nenazdanje ni? dobrega tako sebi kot ostalim, ki pla?ujemo davke. Ne me narobe razumeti, ?e ?e to po?ne brez ra?una (verjetno ne vsem), vsaj ne obe?ajte na zvon po raznih forumih:)
Tudi pri meni v M3 poka, vedno ko zapeljem ?ez le?e?ega. Sem bil ?e ene pol leta nazaj pri Interclassu in so tudi meni zatrdili da to ni ni? in je baje pri vseh M3 tako:)...ne mislim se pa ve? pregovarjati in te?iti da naj preverijo, ker nima smisla. Ko bo kaj narobe jim odpeljem avto pred vrata in ga naj porihtajo kakor znajo, vendar na njihove stro?ke
Danes grem po avto, ker ga imam na prvem servisu in sem jim spet omenil to pokanje v podvozju in me zanima kak?en odgovor oz izgovor bo danes glede tega:)
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pozdravljeni,
da ?e jst povem svoje mnenje glede tega. Vse lepo in prav da pohvalite Pelkota, to je fajn sli?at. Vendar malce zmoti to ?hvaljenje? brez ra?una. S tem delate temu mojstru ve? ?kode kot koristi ko to omenjate. In nenazdanje ni? dobrega tako sebi kot ostalim, ki pla?ujemo davke. Ne me narobe razumeti, ?e ?e to po?ne brez ra?una (verjetno ne vsem), vsaj ne obe?ajte na zvon po raznih forumih:)
Lp.
Y.O.L.O.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani