?ivjo, jst sm malo "premaknil" tole servisiranje po?kodbe ker je bilo divje obdobje in nisem imel ?asa bit brez avta.
Jaz vozim k An?etu in vem, da vztraja da se dobi nov del ?e je treba (jaz in Labi sva dobila nova vrata za rajso vzdol?), ?e pa ne gre se pa popravlja v drugem planu.
H kateremu An?etu pa? A kdo ve a comos sodeluje direkt s savo ali ne? Mislim a bi lahko oni "sforisirali" nov del namesto, da se cel kos pleha ?triha na novo? Samo bojim se, da nebi direkt zadeli odtenka barve :ne vem:
Na parkiri??u mi je nekdo rahlo butnil mojo novo mazdico Skratka bil sem na zavarovalnici (Sava), kjer so poslikal in sem dobil tisto poro?ilo, da mi priznajo parkiri??e pa kaj je treba narest.
Sedaj pa me zanima kam lahko peljem oz. ali priporo?ate kateri servis v LJ in blji?ni okolici. Isto?asno me zanima ali moram to opraviti zaradi garancije na uradnem servisu ali lahko sam izberem kje bi popravljal?
Po?kodba je dokaj mala, malo zvit pleh in malo se lu??i barva. Glede na to da je avto not pa seveda fino boli
PS: ?e tole spada kam drugam naj moderator prestavi objavo na primernej?e mesto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
?e enkrat hvala za priporo?ilo sem ga klical in mu peljem jutri zjutraj pokazat mazdico. Vsekakor pa je prvi vtis ?e po telefonu odli?en
Povezava za deljenje
Deli na druge strani