Miha6573 0 Napisano 16. december, 2017 Mojster Pelko odgovarja in svetuje Napisano 16. december, 2017 POzdravljeni.Imam te?avo z nedelovanjem klime na mazdi 5 1,8 letnik 2007.Klima je bila zadnji? polnjena lani. Letos je delovala vse slab?e, pred ?asom pa je povsem prenehala hladiti.Peljal sem jo k mehaniku, ki mi je dopolnjeval plin, vendar je ugotovil, da je v sistemu zadosti plina.Predvideva, da je te?ava s sklopko ali kompresorjem.Zanima me, kak?en je stro?ek tega popravila?Napaka je odpravljena. POtrebno je bilo zamenjati sklopko - stro?ek 150 EUR. Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Miha6573 0 Napisano 24. oktober, 2017 Mojster Pelko odgovarja in svetuje Napisano 24. oktober, 2017 POzdravljeni.Imam te?avo z nedelovanjem klime na mazdi 5 1,8 letnik 2007.Klima je bila zadnji? polnjena lani. Letos je delovala vse slab?e, pred ?asom pa je povsem prenehala hladiti.Peljal sem jo k mehaniku, ki mi je dopolnjeval plin, vendar je ugotovil, da je v sistemu zadosti plina.Predvideva, da je te?ava s sklopko ali kompresorjem.Zanima me, kak?en je stro?ek tega popravila? Povezava za deljenje Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Napisano
Napaka je odpravljena. POtrebno je bilo zamenjati sklopko - stro?ek 150 EUR.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani