Skoči na vsebino
Feltne za zimo za mazdo 6 2018+
Napisano

Jaz sem imel zimske na 19kah pa je lazlo gor po nanosu po zametih brez problema :D bom pa tudi sam šel na 17ke izključno zaradi cene

1 hour ago, Brane said:

Počakaj še en mesec, ponavadi imajo zimsko akcijo platišča +gume

Where ?

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano (urejeno)

Ja to definitivno. Samo ko bo štelal mora pa met nivelizacijo na off. samo kontakt brez užganega avtomobila. Al sem jaz to narobe prebral, da se upali šele ko avto vžgeš? Bi moral testirat en večer v temi, zdej se mi ne da hodit dol

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano (urejeno)

Ja sam ga postavi v položaj ki ti ga na tehničnih naštimajo po tej logiiki ne. Če imaš luč visoko in daš notr 5ljudi ti bo postavilo v ta isti/pravi položaj pa bo luč še vedno svetila visoko :) Neko pravilno pozicijo/točko luči je treba v štartu določit.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano

Naj ti povem, da jaz doma sem vrtel kot bumbar pa nism opazil razlike, pa tudi na tehničnih mi je moral precej zarvtet, da je nastavil pravilno pozicijo levo desno in višino

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano (urejeno)
9 minutes ago, Alex said:

Da ni kje skrit? Ker recimo v mazdi 6 moraš z imbusom 5 iti kar globoko v eno odprtino, da prideš do plastičnega vijaka. 

Ni potrebno nobene luknje in ni imbus je ali križni izvijač ali ključ 10, razn če je pri novejših letnikih drugačen sistem kar pa dvomim

13 minutes ago, Alex said:

Ampak, ali nimajo xenon luči avtomatsko nivelizacijo? Bi se morale vsakokrat, ko prižgeš avto in luči, postaviti same v pravo višino. 

Kolkr vem avtomatizacija samo drži luč da ne opleta gor in dol(jo drži v livelu)med vožnjo, še vedno jo je treba nastavit, je pa treba avto imet ugasnjen ko nastavljaš da ne sili avtomatika po svoje. naj me kdo popravi.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano
31 minutes ago, Zeromb said:

Nikjer ne vidim tega. Mazda je naredila mega malo prostora okrog luci. Hvala vseeno za tvoj trud.

trehnični, rečeš da nimaš doma pogojev naštelat pa ti bodo nrdili,.. usaj na naših koncih nrdijoto brez problema

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda cx7 dvig luči
Napisano (urejeno)

xenon ? drgač pa na zobniku na zadnji strani luči vsaj pri mazdi 6 je tako.

samo imaš dva snop levo desni in drugi je za gor/dol

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dpf filter
Napisano

Jaz sem klical na mazdin servis so rekli prvo delo pri takem dajo dpf dol in ga pošljejo po pošti strajnarju pucat/obnovit. Je rekel taglavni tam, da hitrjej in ceneje če ga pelješ direkt tja ko majo dpf dol ti še vse senzorje okoli DPF preverijo(mogoče tu tiči zajec)

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.