Skoči na vsebino
Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Lp.Odstranitev dpf na m6 gh 2.2mrz-cd 92kw?ja,ne... cena?

Poslano z mojega SM-G955F z uporabo Tapatalk

V kolikor zadeva ?e ni, utegne biti pa kmalu nezakonita in po uradni poti tehni?ni pregled ne bi izvedljiv.

Cene so menda med 250 in 300?

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 - servisi
Napisano

Spremljaj ce ti bo motor trosil olje, ker je imelo ze nekaj oseb tezave?s tem motorjem!

Klimatska naprava je tudi dokaj sibak clen, npr.kompresor.

Sicer pa karoserija je nagnjena k rjavenju in priporocam kaksno temeljito zascito, npr. Tri krone doo in olja Krown! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 143 2.0 2007
Napisano

Predlagam poklicat mojstra Simona Pelka (ali kak?en poobla??eni Mazda servis) ter se naro?iti na termin, da ne bo kak?ne ve?je te?ave. Simona dobite na; 041 667 335

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 lambda sonda
Napisano

Pri meni menjana pri cca 200kkm... ?e po pri?igu lu?ke pade motor v zasilno delovanje je navadno to res lambda.

Na moji 6 2.3 iz 1.generacije, je ta lucka gorela z redkimi izjemami vseh mojih 100000km z njo, a mi ni metalo v safety mode. Verjetno jo je Lpg zmedel :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 ne v?ge
Napisano

Poskusi odklopit + na akumulatorju za 1h. Tako mi je Simon Pelko svetoval, ko sem imel na A3 tako tezavo in se mi je prikazovala kontrolna lucka ter ni zelel vzgat. Morda imas podobno tezavo, poskusi, saj je poseg le par sekund in potem 1h cakanja! :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Pob, mojster Pelko mi je enkrat rekel, da je menjava verige za odtenek drazja kot zobatega jermena. Takrat sem imel sicer Mazdo6 2.3B, pa upam da za dizle ni kaj bistveno drazje. :)

Scream, moja ex 6ka ima ze preko 400000km in ne kaze nobene potrebe po menjavi. :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.