V teh jutrih, ko je zunaj konkretno pod nulo, mi ob preklopu z bencina na plin, fajn potrokira in strese.
Sem takoj poklical mojstra Denisa v cem je tezava, pa me je takoj vprasal kdaj sem menjal LPG filter in nasel razlog, ker je ze 20000km in je menda precej zapacan.
Kolegica ima Mazdo3 na plinu, ji pa v mrzlih dneh avto ob preklopu na plin dejansko ugasne. Pri njej pa si razlog popolnoma iztrosene svecke.
Skratka, z minimalnim vlozkom, bo voznja v obeh primerih spet na nivoju in zelo poceni
Ce boste naleteli na kaksne avtoplinske tezave, vam priporocam poklicat mojstra Denisa, ki obvlada razlicne LPG sisteme, bil pa je tudi uradni monter tako pri G1 kot tudi Sigasu, treniral pa je tudi takrat bodoce Plineks monterje. Ve, kako se plinu streze, dobite ga na gsm; 051712355
Tista tovarni?ka navigacija ti deluje le v severnih in zahodnih dr?avah? Ko sem imel isti letnik in oprema vozila vem da SLO ni bila pokrita, kartografija pa iz ?asa proizvodnje avta
Sumim na okvaro temostata, ki je zablokiran v deloma zaprtem polo?aju. Pri kak?nem re?imu vo?nje se ti je to zgodilo? Uglavnem ne se vozit in obi??i mehanika, takoj!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Vzames eno se delujoco, potrebno obnove in obnovis ali pa ze eno kvalitetno obnovljeno kupit
Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Povezava za deljenje
Deli na druge strani