Skoči na vsebino
Okvara motorja el. sipe
Napisano

?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

Boss....bosch je zakon.... moja ima GSM Bosch..... uporablja? ga lahko kot brivni aparat, nadomestek priro?nega kladiva da koga useka... in dela super....pa ?e tako sexy plavo lu?ko ma...

EKO BOSCH JE ZAKOOON!!!

Boss=Bosch :hohoho::hohoho::bravo::jupiii::ouje:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Debata glede servisov in strank
Napisano

@David

Jaz mam TE opremo! Samo more? pa met res te?ko nogo,ker ?e gledam pri meni se mi zdi da mam tudi te?ko nogo pa sem mel oz.mam dosti ni?jo porabo!! :whatever:

Poky ni mi jasno kako.... meni se zadnji teden zdi da se kot pol? vle?em po cestah,....prou ni? joy ride.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

No torej ti je uspelo normalizirat porabo??? Bravo! :bravo:

Pokson....kaj ti ma? TX opremo in board computer??? Ej opazil sem da mi je poraba ?e se vozim okoli 110 al pa 120 km/h za 1,5 litra manj?a kot ?e se vozim 130 do 140 km/h..... :ne vem:

Mary ti ma? TX povej kaj board PC pove pri sprotni porabi...

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ne ne mary...ni blo okvare.... na mojo sre?o.-... neki je delalo ?trk ?trk nekje odspodaj.... pa so najprej podmazalo pol pa kos na rednem servisu zamenjali.... pa 3krat so mi nov software nalo?ili zaradi porabe.... pa ni ni? pomagalo dokler nisem ugotovil da imam o?itno SAM prete?ko nogo.... ?e 2 tanka mam zdej porabo malo nad 7 litrov.... :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

PTFE dodatki, izku?nje in kaj svetujete?
Napisano

Pozdravljeni!

Prebral sem vse odgovore, ampak - fantje prosim ne mi zamerit - nihce ni teh tekocin: QMI, MotorUp,... preiskusal na mlajsemu tipu avtomobilov.

A je kdo poskusal na Mazdi6 in Mazdi3?

A bi bilo sploh smiselno to dolivat v rosno mlade avtomobile; moja je stara niti ne 1,5 leta?

Hvala za odgovore.

Mislim da je te dodatke bolj smotrno uporabljat pri starej?ih avtekih....jest v mojo nebi tega dajal...RES NE!!

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 PO GARANCIJI
Napisano

Ko bi ti videl kaj je delal moj sede?...med drugim ?kripal, se bo?no premikal....Pa nisem ni? drugega delal na njem, razen sedel & vozil...

:hohoho::jupiii::jupiii: :mi pijemoo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Ne ne tam je globovnik....toroj zlagali??e na?e biv?e tavarne TOK (tovarna organskih kislin)...

Sam nisem bil tam...ampak na ?istem zraku na socerbu... :ljubezen:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.