?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch
Boss....bosch je zakon.... moja ima GSM Bosch..... uporablja? ga lahko kot brivni aparat, nadomestek priro?nega kladiva da koga useka... in dela super....pa ?e tako sexy plavo lu?ko ma...
No torej ti je uspelo normalizirat porabo??? Bravo!
Pokson....kaj ti ma? TX opremo in board computer??? Ej opazil sem da mi je poraba ?e se vozim okoli 110 al pa 120 km/h za 1,5 litra manj?a kot ?e se vozim 130 do 140 km/h..... :ne vem:
Mary ti ma? TX povej kaj board PC pove pri sprotni porabi...
Ne ne mary...ni blo okvare.... na mojo sre?o.-... neki je delalo ?trk ?trk nekje odspodaj.... pa so najprej podmazalo pol pa kos na rednem servisu zamenjali.... pa 3krat so mi nov software nalo?ili zaradi porabe.... pa ni ni? pomagalo dokler nisem ugotovil da imam o?itno SAM prete?ko nogo.... ?e 2 tanka mam zdej porabo malo nad 7 litrov....
Tako delajo tudi v Gami.... so mi pokazali to?no mesto okvare in kose ki so jih zamenjali.... tako da ta praksa kot je Wildika rekla obstaja tudi pri nas.....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
TRilulilulilu luuuuu...... PA misli? da bo to dovolj?????
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani