Danes sem zopet naknadno montiral klimo iz karambolirane v celo v 323f ba .zadeva je takoj zalaufala in zaenkrat tesni.stvar je zelo enostavna, ?e si vsaj malo praktika za ?raufanje.za tehni?no pomo? mi je bil lindi? , ki montira v re?evalna vozila klime.mislim da je eden izmed bolj?ih za te zadeve, sploh ko gre za rabljene zadeve, vse natan?no spolirat...skratka ?e za ba kdo potrebuje pomo? pri klimi,se ve...
Ne vem kako se je premacy dr?al na testu zanesljivosti 2001, ampak za okvare si po moje prej izjema kot pravilo. Mogo?e pa tukaj dr?i, da izjeme potrjujejo pravilo .
Upam, da bo? imel naslednji? ve? sre?e pri izbiri.
Se strinjam glede alternatorja. Ena varijanta je menjava alternatorja. Za ceno novega ne vem (verjetno ni poceni). Druga je kupiti rabljenega, samo to ti ne priporo?am (lahko se stvar ponovi). Tretja in po moje najbolj?a, pa je obnovitev starega. To ti naredi vsak avtoelektri?ar. Jaz poznam enega zelo dobrega v LJ-Dravlje. Cena bi bila cca 10-15 kSIT, pa ?e garancijo ti da. ?e te zanima telefonska, mi sporo?i na PM.
Za ?arnice samo zamenja? tiste zelene kondom?ke z rde?imi, ponavadi se jih pa dobi v kaki trgovini z avtodeli. Pa zdej ima? ?anso pa zamenjaj vse ?arnice ne samo tiste ko so crknile, ker ni nek ful velik stro?ek, pa ?e lep?e enakomerno bo svetil.
Ja to itak, saj jaz menjam osvetlitev armature in ne crknjenih ?arnic. Za te kondom?ke sem tudi ?e spra?eval pa jih nimajo nikjer. Edino v Anet-u imajo oran?ne ?arnice. A mogo?e ti ve? kje jih imajo?
o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur..
Ups, a res? OK, kot pravi David kupec RX na to ne gleda. Sem hotel Tomi-ju povedat, da so wankli dejansko nizkokubi?ni.
To na slikici me spominja na motor Fiat 126p 650 izpred 20 let - vsaj po kubaturi ....
Ha, ha. Glih to mi je v?e? pri WANKEL-u. ?e pogleda? dejansko samo motor je mal ve?ji od kosilnice. Ve? Tomi, wankli majo majhno kubaturo pa VELIKO mo?i (beri tudi izkoristka-ni mrtvega hoda). RX-8 ima birotor z 2X654 = 1308 kubikov (pla?a? najni?jo cestnino) in 231 KM !!! Ja strup je v majhnih ...
P.S: Mislim da je prej?nja slika od RX-8. Mogo?e ti bo ta slikca bolj v?e?. Ta je zihr od RX-8. Pa ?e to. Najbolj genialne re?itve so navadno tudi najbolj enostavne.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Moja je nezahtevna -> Extralaub 10W40 (E.Leclerc) -> 5 lit = 2000 SIT.
Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Povezava za deljenje
Deli na druge strani