Po 2x te?avah z desnim Xenonom se je za?elo sranje ?e z levim - za?el je utripati. Ker sem ugotovil, da tole utripanje ni sinhronizirano s samo muziko v avtu je zgleda problem spet v serijski oz. stvarni napaki, ki je kot ka?e zelo pogosta pri Mazdah
V?eraj sem bil slu?beno v Mozirju in sem se nato odpeljal ?e ?ez hrib in se oglasil ?e pri Skoren?ku v Velenju, kjer sem Wildcatki in njenem sodelavcu pojokcal o mojih problemih s to moderno osvetljavo.
V glavnem: ?akam, da me pokli?ejo, ko dobijo rezervne dele (lu? in modul) in po menjavi bom dr?al pesti, da se napaka ne bo ponovila (?eprav me optimizem zapu??a).
Ko bo lu? zamenjana bom dokon?al dopis in prito?bo na MMS ter bomo vsi o?kodovanci (aljosa, roko, hladni, boss) prijavili zadevo kot stvarno napako, ki se pojavlja pri vozilih Mazda 6. Da ne bo pomote, tukaj ne govorimo o slabem delu servisov ampak o tehni?ni oz. tehnolo?ki napaki, ki je nastala ali zaradi nekvalitetnih materjalov ali pa zaradi slabega dela na?rtovalcev/dobaviteljev in nezadostnega testiranja za kar je krivo podjetje Mazda Motors.
Ja Boss ma? pa res smolo, sicer sem pa jaz zraven v vsakem primeru, ?e rabi? kake podatke pi?i na PM; mogo?e je pa bila tvoja ?estka izdelana na obletnico kapitulacije Japonske, pa se zdaj kamikaze tko ma??ujejo...
Joke
Me pa res zanima, ?e ti bodo v Velenju napake odpravili ( Wildcat dr?im pesti...)
Kar se ti?e xsenonk, so mi zamenjali lu? pred par meseci in sedaj spet utripa....
Z zavorami sem imel podobne te?ave, pri 20.000 KM so tresle, garancijska zamenjava diskov. Dokelr nisem ene 2x mo?no zabremzal je bilo OK, potem pa treslaji... Tako da zgleda da bo treba spet menjat, a tokrat ne z originalnimi, raje bom dopla?al in dal kak?ne bolj?e diske da bo mir...
Sicer pa, mazda 6 je zakon )
Ja, se strinjam, druga? je avto zares ZAKON!
Ne vem mogo?e ma Boss prav; vedno manj je (zanesljivih) avtov, kot so bili v?asih; prav zanimivo bi bilo, ?e pomislim, da bi imel yugo 82.letnik (moj prvi nov avto) garancijo 100.000 KM !?
Tudi jaz sem se pred nakupom zanimal za Pi?ija 407SW (lep desing), znanec ga ima pribli?no leto pa ni ni? kaj navdu?en...? :ne vem:
Vsakakor pa sem Za da se pove?emo vsi ki imamo kakr?nekoli sorodne te?ave, ker mislim, da smo vsi za svoj denar ?eleli kupiti NAJBOLJ?E!
Se bom pa potrudil in klical tudi va?ega ?efa servisa, ?eprav sem govoril ?e s ?efi tako pri Gami, Interclassu in Cosmosu, sestavljam pa tudi prito?bo za na MMS.
Ja tudi jaz se strinjam da je "Ma?kica" edina, ki nas vsaj malo tola?i glede reklamacij, zato Vsaka ?ast tudi z moje strani!
Glede ?estice pa tudi jaz postajam kar malo razo?aran, v Nem?iji vse naj naj, pri nas pa...?
Kaj pa ?e mi kasiramo kako robo (beri avte ) 3.class za balkan al kaj podobnega?
Tudi meni se pojavljajo rahli tresljaji pri zaviranju, no za enkrat krivim grobe zimske gume, ko bom zopet na letnih, bomo vidli...
@Boss će rabi? ?e kak podpis v prito?bi MMS -ju, jaz sem zraven!
uu ?e to - na katerem servisu si to bil, ker na Gami so samo meni v enem letu 2x menjali xenon
Roko, Hladni
fantje tole bomo morali ukrepati, ker tukaj nekdo la?e in posku?a naredit nas kupce za idiote v stilu saj se itak ne poznajo med sabo in jim lahko serviramo pravljice za lahko no?
Helou!
Ja pa me res skrbi, ?e je s temi lu?mi tako sr...e!
Pa kaj na na?em forumu ni nobenga stru?kota :beri mehankarja Mazde, ki bi nam po pravici povedu, kaj dogaja!
Kaj pa ?e bi kdo vpra?al na Mazdin forum v Nem?iji ali Avstriji; pa ja je na forumu kdo, ki raztura deutsch; jaz na ?alost ne najbolj?
Sem z zahodne meje vino, amore ...& Mazda!
@Boss servis je Autorent, nimam pripomb tud ?enina 323f ?esto leto BP!
Danes so mi zamenjali xenonko, pa na novo sprogramirali lu?i, kar pa se ti?e xsenonk pa naslednje:
Prvi modeli ?estic s temi lu?mi so res imeli neko pomanjkljivost, zato so pogosto crkavale
Moj letnik (05) pa naj bi te napake ne imel ve?, ampak da citiram Simona v stilu ni? ni ve?no, tako mehanik;v podkrepitev pa vpra?anje " Zakaj pa misli?, da je cena ?arnice s prvotnih 60k sit padla na 17k, ker so mogo?e ve?ne?"
Tko da mislim da do konca moje garancije bo cena nekje 3k sit!?
@Boss: v celem letu so zamenjali le dvema xsenonke v garanciji! :ne vem:
ker imava iste te?ave bi te lepo prosil, da malce zablefira? na servisu in jih vpra?aj kaj bi tole bilo in ?e se zadeva pogoso dogaja? Po?akaj na odgovor in ?e bo nekaj v tem smislu, da je to izjemna napaka jim kar povej, da ni res in da pozna? nekoga (mene), ki jo je tudi do?ivel ?e dvakrat. Me zanima kako bodo reagirali?
Zakaj ti to govorim? Ker ko bo enkrat izven garancije bo jeba... Se pravi, da se nama spla?a malce (z uradnim dopisom) pritisnit na uvoznika, da je tole serijska napaka in da jo ne misliva po garanciji financirat iz lastnega ?epa.
j*** spet mi je za?ela rahlo utripat desna xenonka in so na servisu SPET menjali celo lu? -
Wildcat, spet te bom prosil za nasvet preden za?nem uvozniku te?nart, ker po izteku garancije jaz ne mislim vsake pol leta na svoje stro?ke xenonke menat. V glavnem, hotel sem te vpra?at a je to serijska napaka (zgleda ?e tako, ker na tem foruma ima ?e dva iste te?ave).
lp
Boss the angryman
Meni je prav danes za?ela utripati leva xenonka, pa kot vidim bo kmalu crknila pa me zanima kolk ?asa pa ?aka? na zamenjavo, ker je avto ?e globoko v garanciji!
Kot vidim, je to kar pogosta okvara pri ?esticah, malo ?udno je le to da naj bi ble xsenonke prakti?no ve?ne
?im da? kontakt se avtomatsko spustijo do najni?je to?ke in se nato dvignejo na vi?ino glede na obte?itev avta! To naredi vsaki? ko da? kontakt pa lu?i ?e NISO pri?gane! Ko jih pri?ge? svetijo ?e na obstoje?i vi?ini, ?e pa pol prisedejo ?tirje konkretni ti sveti u nebo!Vsaj pri meni dela tko, preizkusil pred petimi minutami!
Sede? so probal tudi na servisu ?timat pa jim ni ratalo, zato so priznali reklamacijo;je pa ful mote?e,tud ?e muzko navije? ?e vedno ?RI ?RI.. !
Zdej vidim da nisem osamljen ki vozim z oroselimi ?ipami kljub klimi in avtomatiki itd.Ne vem pa zakaj ne vidim nobenga bmw-ja al pa audija; se mi zdi da to zra?enje nima mazda najbolj pogruntano..
avtomatika - ?e vozim v rikverc ali pa takoj ko avto zakurblam pa mi ?e mal na mestu laufa pa? vklopim notranje zra?enje. Ne vem, sem se nehal sekirat
Ja, ?e pa vozi? z notranjim kro?enjem zraka, se meni zdej pozimi tko zarosijo ?ipe znotraj,da ne pomaga nobena klima pa gretje, zato moram odpret dovod zunanjega zraka!
Ne vem ?e ima kdo podobne probleme, kako jih pa ostali re?ujete ?!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ja Boss ma? pa res smolo, sicer sem pa jaz zraven v vsakem primeru, ?e rabi? kake podatke pi?i na PM; mogo?e je pa bila tvoja ?estka izdelana na obletnico kapitulacije Japonske, pa se zdaj kamikaze tko ma??ujejo...
Joke
Me pa res zanima, ?e ti bodo v Velenju napake odpravili ( Wildcat dr?im pesti...)
LP
Povezava za deljenje
Deli na druge strani