hmmm....ok jest imam f-ko, pri vklopu klimatske naprave mi je iz cevi za klimo pri cevi iz kompresorja na prehodu iz aluminjaste v gumijasto cec, odtekala flourescentno zelena teko?ina, ?eprav mi tudi ni bilo jasno od kje ker je v klimatski napravi plin. Sedaj je pa nehalo odtekati :ne vem: klima pa ?e vedno zahladi.
Prvo kontaktiraj z upravno enoto kjer je bil avto prvi? registriran. Iz upravne enote (po faxu) sem potem jaz dobil kopijo kartona o prvem tehni?nem pregledu kjer je bila vpisana ?t. homologacije. Ta karton in pro?njo sem poslal generalnemu uvozniku Mazda avtomobilov kjer so mi naredili karton?ek (stari) - pla?al cca.25EUR. S starim karton?kom sem od?el na LPP in homologiral kar sem imel za homologirati + pla?al in dobil ?e novi karton?ek. To je to, nekaj dela je ampak se da urediti.
ja so mal druga?ne matice za vsako feltno, druga?en naklon konusa je in da lepo stisne se morata ujemat.
Eno matico od?raufat pa z njo v trgovino
...konus matice na ?eleznih plati??ih mora biti isti konusu na litih?To ne ?tekam, ker potem bi bile ?e te ok. Matic za litke pa nimam, ker jih nisem zraven dobil, zato me to mal matra, da ne bom napa?nih dobil, feltne so pa kr neki KING in ne najdem ni? o njih.
Namre?, kje lahko dobim matice(21) za alu plati??a - 323Ba (fka).
V btc-ju jih nimajo v nobeni trgovini, eden mi je ?e rekel da so za vsako firmo plati?? druga?ni?Mislm kr neki. ?e kdo ve kje majo veliko izbiro tega naj sporo?i, baje ?pan tudi nima, samo sem v soboto zamudil njihov delovni ?as.
Sam teh kitovo je pa res ?e eno miljardo razli?nih, kaj vsaka ?ineze familija svoje proizvaja
V glavnem jest sem z mojim zadovoljen, je pa tist k sm ti link poslal - seveda ni bi-xenon. Crknil ni ?e ni?. Uro? je pa tudi s svojim verjetno zadovoljen tako da pomoje je bol? da se takih kitov dr?i? s katerimi folk nimam problemov...?eprav kaj pa ve?, lahk da je vse skupi isti ku*** sam da je drugo pakovanje.
WD sem probal ?e na voznikovih vratih pa ni ?lo. Hmm...od ?esa bi pa lahko ble razletene ?e se jih noben niti dotika ne? Prej mislm da je kej zarustan in zasvinjan. Aja pa da se ne bo kdo spomnu da naj jih vn vr?em pa lukne pokitam
Evo, ko nekaj za?ne srat na avtu potem ?e kak?no te?avico najde?. V glavnem, problem je ker so verjetno klju?avnice zabasane s svinjarijo. -pa? glede na to da je daljinsko centralo se klju? bol mal vtika v vrata Voznikova vrata ?e od kar imam avto ne morem odkleniti na klju?, sopotnikova so ?la do v?eraj ko sem probal na klju? zakleniti avto (?e dobro da je blo tolk ?troma v avtu da je dalinc svoje naredu in da se je tudi zjutraj vse odklenilo in izklopil alarm).
V glavnem zanima me s katerim ?istilom se da to spucat (verjetno kak?en razma??evalec)...WD ne dela tko da ?e ima kdo kak?no idejo oz. ?e je kdo ?e ta problem re?eval naj kar napi?e.
?e tolele...s katerim sprejem,mastjo oz. ?emerkoli je najbolje namazati vodila za spust in dvig ?ip?
Men ga zdej champion po pol leta neki serjejo, bom prvo mal gumice pobrisla, verjetno je dosti umazanije gor, potem bom pa vidu kako bo. Samo to ?kripanje res najeda....a se ne more ena firma spomnit da bi delal brisalce k ne ?kripljejo, ma to bi jih prodajal za med. A ?mo mi to kej pogruntat pa bomo mel pare do amena, bo mel vsak svojo rx8, MPS-ko, ma kar ?e?
Dejte probat s kak?nim ?istilnim cd-jem oz. kaj podobnega, oz. mal spihite vhod v cd, magar s fenom za trenutek sam tolk da spiha kak?en prah oz. ne?isto?o ?e bo ?lo. Izgubit nimate kej.
Jest sem ?el spomladi k Svetku pri fu?inah (mislim da se pa zdej nekako druga?e imenuje), in me je ko?talo vse skupaj 15-16tiso? s tem da mi je menjali zavore spredaj, ter nekaj zrihtal cilindre, ter vse s?istili + menjal so mi ?e man?eto (tega nisem nameraval ampak so tam opazili da ni ok). Ti ma? pa ?e diske zadaj tako da ve? zihr pride ...za tistega na vi?u sem pa sli?al da je ok, tako da spomladi tja letim
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
hmmm....ok jest imam f-ko, pri vklopu klimatske naprave mi je iz cevi za klimo pri cevi iz kompresorja na prehodu iz aluminjaste v gumijasto cec, odtekala flourescentno zelena teko?ina, ?eprav mi tudi ni bilo jasno od kje ker je v klimatski napravi plin. Sedaj je pa nehalo odtekati :ne vem: klima pa ?e vedno zahladi.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani