Glede na to, da se je pred dobrim letom kupljena Mazda 3 (2.0 bencinar) zelo dobro pokazala,
se sedaj odločamo še za nakup CX 5 (2.2 D AWD).
Zanima me, kako ste lastniki teh avtov zadovoljni, ter kako se je pokazal AWD sistem?
Hvala za odgovore
Ej....jaz imam Mazdo CX5 benz.2.0 165k.l 2015 ....lepa vožnja ,poraba solidna ,motor ima dovolj moči..podvozje super.zadovoljen tudi z opremo.nimam pa AwD sistema,ker ga ne rabin.dober avto...LP
Ja ...Simon Pelko je res mojster svojega poklica ..Dr.Pelko.pri njemu sem servisiral MAZDO 5 benz.zdaj Nissan Almero pa mamin R.Clio.res ima full gu?vo.?e,bi lahko bi tudi mojo CX5 peljal na servis k Pelkotu.samo ne gre ,ker tako zgubim garancija...in ni te?ko naredit malo ve? km...do njega.LP
Sem bolj podrobno analiziral situacijo in je krivo usnje, ki je "speljajo" v plastiko sede?a in ko se voznik premika (torej ko zavija) pride do "drgnjenja" tega usnja s to plastiko in se sli?i kot pokanje.... hm.... tega prej nikoli ni bilo (tudi po zimi nikoli).
Zgleda, kot da se je ta del usnja ve? ?as, od prvega prevo?enega kilometra, vedno drgnil ob to plastiko in sedaj je ?e "znucano" usnje na temu predelu in zato oddaja tak zvok.
Zanimivo. Ne vem, ?e bi tu kaj pomagalo mazanje z raznimi mazili, ali pa??
Ja probaj...tam ,ki drgne ob plastiko....podmazat...lp
Saj.pelko ti, da tudi nadomesto vozilo .ko je tvoja Mazdurina pri njemu na servisu.lokacija Simon pelko spodnja Sinica -Medvode ..pokli?i pa se zmeni? lp
Ej....bo treba da mojster pregleda klimo ...naredi servis ..verjetno je premalo plina v sistemu...meni piha maximalno ven iz ?ob..od 8-10.C..normalno..tebi pa premalo...tudi dr.Pelko ti laho pogleda in porihta..lp
Ej...jaz sem imel prej Mazdo 5.2.0 benzin plus kasneje predelano na LPG-avto plin.letnik 2008.zelo sem bil zadovoljen.kot dru?inski avtodovolj mo?i in prostora za ?tiri ?lansko dru?ino.res sem bil prvi lastnik in to se full pozna res servisi so se delali redno na 20.000 km.plus na avto plinu LPG-sistem .res dober avto..LP
Kakorkoli... ce so bili redno delani servisi na pooblascenem servisu, bi se jaz najprej obrnil na ta servis... Klima nikakor ne sme odpovedati po treh letih, ce se je normalno delalo z avtom in ce je bil redno vzdrzevan...
Ej...naj se pelje na poobla??en servis Mazda ..?e je res to v garancij bi moralo bit,pogovori se malo in itd...?e pa ne lahko pelje? k na?emu Simon Pelko..Medvode tudi klime rihtar ima vse aparature:-):-)je mojster lp:-):-)
hvala za nasvet problem je ker ?ivim v tujini in ta varjanta ?al odpade tu v angliji pa si me podajajo sem zapravil ?e 500? in ni?Sem preiskal ?e vse forume in nisem na?el podobnih simptomov
Ok...probaj ga poklicati...ali pa naj mu Zmaj po?lje ta problem po elek.po?ti..lp
Ej...Rob..lahko pokli?e mojstra Pelko Simon ...Medvede..gsm 041 667 335.ti bo znal pravilno svetovati..lahko bo? peljal k njemu v delavnico,,,pregled...lp
Ej...to je res glede garancije..samo tebi ni delal sistem za dodatno mazanije ventilov..posledica pa za?gali Ventili..ter nastavitve celega plinskega sistema.verjetno ti je tudi gorela rumena.lu?ka od motorja??udno ,da to niso mogli porihtat.pokli?i SIGAS-Primo?a ti bo naredil kot ti ?eli?..lp
Nisem zadovoljen. Po dveh letih in ?tevilnih servisih jim ni uspelo nastaviti sistema (plinex), da bi deloval kot se spodobi. Ali je avto uga?al, ali je cukal na dolo?enih obratih, ali ni delala posodica za mazanje ventilov, dve leti jim ni uspelo zatesniti uhajanje hladilne teko?ine iz uparjevalnika... poraba plina ogromna, recimo s 40? naredil 350 km, kar ni ravno nek prese?ek v var?nosti. Na koncu je bila potrebna menjava ventilov, kar je kar konkreten servis za mojo mazdo... serviser mi je nadaljno uporabo tega sistema odsvetoval. Zato ne vidim smisla, da bi ?e ohranil plinski sistem v avtu.
Kdo pa naredi to brez problema? Oz. kak?ni bi bili stro?ki? Stvar bi najraje lastnoro?no iztrgal iz motorja
Uf...pol je pa to res te?ka situacija..kaj pa njihova garancija ???.to bi mogli vse odpraviti oni.in popraviti ?kodo..glej ?e ho?e? demonta?o lahko da? Primo? SIGAS..je mojster.za LPG
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Ej...glej odvisno koliko km dela? na leto...jaz 20,000 km .glej tej skayactive motorji so ok.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani