pumpa za benz dela ko jo metor samo pod el. kontaktom zan? ena demio mazda ni hotla v?gat pa re?e model dej cevko za benz dol pa jz ok.. pa se iz preventive umaknem in je dal sam kontakt pa je benz za?el okol ?pricat po avtu un pa sam u madona marija ka je pa to blo
pa sej se vozmo po AC v ljubljano, maribor,... pa na avtocesti enako ka?e visoko porabo... pa ko bi se vsaj DPF lu?ka v?gala... vsega boga smo ?e probval pa n? ne pomaga...
Pa ne glej porabe po BC-ju ker ni nikoli to?en,probaj par tankov na roke pol pa primerjaj;?e je pa tud pol poraba ?e vedno visoka, pa edino priklopit avto na diagnostiko v poobla??enem (bolj?em)Mazdinem servisu...
je ?e testirano, pol bilo vo?eno na agip dizlu pa n? pomagal, serviserji se nam ?e v glavo re?ijo ?e? da mamo sam mi take probleme un senzor lufta so pod garancijo zrihtal in je avto bolj? potegnil sam ata pravi ''ni ve? tak ?ivc ko je bil ko smo ga dobil'' pravi tud da potegne ?ele ko se turbina spovne sodelovati, prej pa n?... enkrat mese?no ?e ne na dva mesca ka?e porabo pod 7 drga? pa nikol pod 9 in po mestu vedno 12+
ko je hladen motor pravi ata da ?ere malo, ko pa se zagreje poraba drasti?no zraste, na dalj?e ture MB ali LJ poraba NIKOLI ne pade pod 8 do 9 litrov na 110 konskem dizlu
No mi ugotavljamo da avto pije, oziroma ra?unalnik izjavlja porabo 10+ pri najbolj lahki nogi po mestu, kar je veliko nad mejo ki pi?e v knji?ici za mestno vo?njo. Gre se za Mazdo 5 CD 110. Obrazlo?itev iz Ljubljane je "Kupili ste si premo?en avto za po mestu". Mislijo da smo edini primer z to te?avo, ?e prej smo meli neki probleme z senzorjem zraka in avto ni potegnil, sedaj pravi ata da ne potegene kot je potegnil na za?etku,... Sedaj me pa zanima ?e je ?e kdo tak?en, oziroma pozna kdo koga tak?nega z enakim problemom...
ve?er so me klicali s servisa in rekli da je avto zrihtan
stalo me je 300 eur
avto moram re?t da dela bolje kot prej in sem vesel ko mali otrok
morm res pohvalt fante ki delajo v BTC - mazda, ker so res super zrihtal avto, popravili ?e ene par stvari ki jim jih sploh omenil nisem (malenkosti... ?tevec za benz ni delal sedaj dela, prestavlja se ?e la?je kot prej,...) seveda tega niso ra?unali, tako da so res za pohvalt. morm re?t da je moja prva pozitivna izku?nja od katerih koli uradnih servisov. le tako naprej!
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
pr nam so pa spredni fedri za?el ?kripat ko je fuuul mrzl al pa ?e dolg avto na mrazu stoji... gre? ?ez le?e?ga ?uje? ?am uiiii iuuuu
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani