?e prej pa preglej vse okoli rezervne gume.....da se kaj ne vozi...
Druga?e je M5 imela vpoklic zaradi gumic amortizerjev + amortizer po potrebi, ampak ta vpoklic je bil za tiste, ki so samo pozimi ob mrazu mrzle ?kripale (predvsem ?ez policaje) - moja je bla taka.
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jaz v avtu u?ivam, ?al imam tudi predvsem zjutraj kratke razdlje. Ko u?ivam, ga na ac tudi malo pritisnem.
Posledica povpre?na okoli 7
Vem pa da z dinami?no in lepo vo?njo z max 130 po avtocesti ?re 5.0. Za Bossom do monze sva imela identi?no 5,2L s tem, da smo kar kake pol ure stali v koloni.
ja sej pravim v prvem postu sem napisal, da se na padalu ne cuti da bi bilo kar koli narobe z oljem, hod je normalen, in tudi ko zaviram ni prav posebnih obcutkov da bi npr volan sel v drugo stran (se mi je dogajalo pri starejsem avtu, da je ena celjust bolj prijela kot druga in je potem volan krenilo) ali da bi avto kar koli treslo,... jah veliko je teh stvari, zame cela znanost.
lp
a si ti pisal da ti tudi poka nekaj?
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
se opravicujem ce nimam znanja, sam a ni tko da ce bi ploscice fino drsale ob disk (sej drsijo kokr je meni znano, sam bolj minimalno) da bi se bolj segreval s tem bi spremenil obliko in barvo, sam na dotik sta oba po temperaturi ista, sam izgled je drugi
lp
jaz sem mislil da lahko ena stran bolj prime kot druga zarad mehur?kov v teko?ini DOT (zavorni) - sicer bi luft moral ?utiti na pedalu tudi...(dalj?i hod kot ponavadi)
Pri teb je lahko marsikaj...
Ob?asno se mi na Mazdi 6 diesel (2003), ob npr. ?akanju v kri?i??u vrtljaji prostega teka dvignejo na 1500 obratov in potem nekaj ?asa laufa pod tak?nimi obrati!
lu?ka se ne pri?ge nobena tudi drugih te?av potem ko peljem ni!
Ima oz. je imel kdo p?odobno te?avo?
kak?n nasvet mogo?e?
mrzel ali topel ali vedno
Ej hvala ti...takoj jutri grem to zrihtat da ne bom kaj zjebal,ker se res trdo menja ...sicer ga imam ?ez zimo v gara?i,ampak ko je tako vreme ga moram malo preluftat
Hvala ti...
jaz sem danes spet frajaril z miato naokoli.......
Ker sem ne dolgo nazaj imel v popravilu menjalnik pri mazdi mx5 in mi sedaj zaradi pregostega olja te?je prestavlja (bolj ko je hladno te?je gre) me zanima katero olje moram kupiti da ga zamenjam. Nimam pa tiste knji?ice v kateri naj bi to pisalo katero olje naj bi bilo
Hvala za odgovore
75W-90
priporo?am ti tudi aditiv za la?je menjanje, siriusov je zakon, druga?e dobi? tube tudi v vaki ?tacuni.
Jaz sem to naredil kljub 44.000km (avto je stal 3 leta) in ?tarta pri -10 ko puter (no ja itak je ?portno trd, ampak to mora bit)
?e nima? pod menjalnikom pleh za??ite se to naredi 1,2,3. ?e jo pa ima? pa nujno dvigalo in kletvice...a ne Metachlone :)
On ima najprej jeklene nosilce, potem pleh pokrivalo in potem ?e nekaj...celega hudi?a pritrjenega z moment klju?i, medtem ko jaz pod menjalnikom nimam ni?...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani