Na moji Mazdi6 ?e nekaj ?asa opa?am "?uden" zvok na (ob) desnem prednjem kolesu, ki pa se pojavi samo v levih ovinkih (pa ?e to ne vedno). Skoraj vedno ga sli?im v zelo ostrih levih ovinkih, ali pa ?e je ovinek hkrati v hrib. Zvok je pa tak "rotirajo?", TK-TK-TK, kot da ob vsakem obratu kolesa nekaj tol?e... Ne znam bolje opisat
Sem povpra?al ?e na servisu pa kao "niso ni? ugotovili". Kaka ideja?
meni se tudi nekaj podobnega ogla?a.Mi je rekel mehanik,da ?e ni panike za menjavo-kolo se ?e obra?a.
Ja sej to je vse res sam, jas osebno sem bolj zihera?ke sorte in dam not to kar je predpisano pa mirno spim. Druga?e je ?e avto nima turbine pol konc koncev nima kaj bit, turbina je pa baje bolj ob?utljiva, bok nedaj da je premali nivo olja v ma?ini, gre takoj po gobe! No ja vsi mehaniki pravjo da so olja po specifikaciji, kakovosti, bilo kiro olje kupi?, zelo zelo podobna, ker so standardi taki kot so in morajo ustrezad dolo?enim merilom, tako da so danes olja zelo podobna med seboj.Za olje dextelie nisem sli?al ni? slabega za enkrat in tudi ni? dobregatako da nevem, ?e pa vi nekateri pravite da ni uredu pol verjetno ni in vam verjamem. Jas osebno uporabljam olje castrol in sem z njim zelo zadovoljen. Menjam ga pa zmeraj pred zimo oktobra ali novembra, ker se mi zdi da pozimi ob niskih temperaturah najbolj lahko ?kodujemo ma?ini, ker so pa? temp. nizke in ni mazanje tako kot bi moralo bit.
No ja sej nebi bil rad pameten samo to se mi lih ne zdi najbolj primerno olje za mazdo. Uradno naj bi bilo olje za mazdo6 5w30, ?eprav ravno nevem kake ?kode nemore? narest ali pa?, ?e nalije? kako drugo olje?
Jas uporabljam olje castrol 5w30. Mislim da je uredu kaj pravte?
Eno leto sm mel pa castrol 10w30...samo to ne uporabljam ve? da nebi blo kaj narobe.
Zakaj pa ne?
Razlika je edino ta,da je v mrazu (pozimi) bolj viskozno in prej za?ne mazati,poleti pa malo kasneje.
Alex je pa ?e ena mo?nost in sicer v volanu je en feder, ki ob?asno dela take zvoke. Sicer ti pa naj na servisu povejo kaj je to pa ne pol pozabt napisat re?itve
samo meni se to dogaja med vo?njo-ko recimo spustim gas pa ga naenkrat dodam.No tudi,ko obrnem-v obe smeri.
Auto Rent Gorica 2 words - Stay away! Se Xedosko sem moral z ajvarjem na novo popravljat po njihovem rednem servisu. Novemu lastniku noje Mazde5 so dali neustrezne zavorna plo??ice ki so drajsale ob diske in ropotale....itd itd
Tipi?ni 'italo' frajerji, na prvi pogled ti bo vse jasno
Avtoplus v Kopru dost pohvalijo - tu je kar dosti 'mon', ki ti bodo znali povedati...
Hvalijo jih lahko tisti,ki jih ?e niso obiskali.Dr?i se dale? od teh "mojstrov" v Kp.Lastne izku?nje.
Evo, zamenjal. Odlo?il sem se za kobinacijo nippart diski in ferodo plo??ice. Vse skupaj z delom me je pri?lo cca 310EUR.
Zaenkat zadovoljen, ampak te?ko ocenjujem, danes menjano.
Imam pa ob?utek da moram zdaj bolj pedal pritisnit da zavore "primejo", bolj "mehko" mi deluje vse skup :ne vem: Je to normalno in za pri?akovat? ?e da, zakaj pa?
Pazi z novimi bremzami,da jih dobro udela?.?e jih bo? na za?etku forsiral jih bo? kmalu uni?il.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Meni je to konkretno pokazalo z lu?kami na armaturni.Sem ga probal ??istit samo je bilo isto.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani