Skoči na vsebino
626 na nizkih obratih
Napisano

Pozdravljeni imam 626 karavan, 1,8, 1998 letnik, presedlal iz 323 in navajen poskocnosti 323jke,

626tka pa mi crkuje oz hoce crknit na nizkih obratih (speljevanje, rikverc, malo bolj pocasen ovinek v tretji).

Kaka ideja? Hvala za odgovor!

kok km?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pije olje in hladilno teko?ino
Napisano

si jo naro?il v tujini, ali si jo dobil pri nas? to je pa eden najve?jih stro?kov, ki te lahko doleti...imam pa res sre?o...

a pa je kdo vpra?al na beja doo??? tam vse popravljajo

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 l. 2004
Napisano

Ne bi bilo ni? narobe da potem pove? kaj je bilo z avtom...

Veliko uporabnikov spra?uje, spra?uje pol pa mrkne....vsem pride prav da na koncu izvemo kaj je bilo.

Hvala

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Danes sem sel s Swiftom v stacuno....se vedno mam klju?e pri seb........

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 l. 2004
Napisano

Tele table krasijo Kranj zadnje dni z veliiikim napisom servis diesel ?rpalk in injektorjev...o?itno je sezona

http://www.boviteam.net/

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Res je,toda voziti po?asi ni vedno tudi var?no.Eden vozi po?asi 50km/uro v peti brzini,drugi tudi po?asi 50km/uro v tretji,ker ne zna vozit dizla.Razlika v porabi bo kar precej?nja. ;)

to sem mislil jaz zgoraj....lepa voznja ni vedno varcna, ?e posebej cjazenje do potovalne hitrosti

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 l. 2004
Napisano

trenutno stanje:

o?i??ena je bila samo mre?ica pri tanku! Je sicer bilo kar nekaj smeti, ampak to verjetno ni povzro?alo te?av!

Izto?ili smo OMV nafto in nato?ili MOL nafto ..... Dva dni se vozim in zaenkrat dela OK! No v dveh dneh se mi je 2x zgodilo, da mi je ugasnil v prostem teku, pa ga ve?krat kar pustim stati v prostem teku!

Bom ?e malo testiral in videl kako in kaj?

Ali ?e vedno vztrajate pri tistem ventilu? Ali je res taka ob?utljivost na nafto? Ali ?oba?

No?em metati denarja vstran, ?eprav bi ga z veseljem, ?e bi 100% vedel, da je to to.....

glej 2x ti je crknil...to NI OK, ker ne sme nikoli!!! To je ventil, ne vem kaj ima? za enega super eksperta ampak o?itno ne pozna mazde.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

porabo imam okoli 8, te?ko pridem pod 8...pa sem nato probal en tank zelo lepo vozit pa nikakor nisem pri?el pod 8, je blo kr 8,2, kar pa je po mojem preve? za lepo vo?njo...

lepa voznja se ne pomeni varcne voznje....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Ok, potem ni problema :) Naredim ?ez pol ure, potem pa samo ?e de? po?akam :punk:

po moje bo dez prej.....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

A to pomeni, da lahko zadeva, kar se senzorja ti?e, neha delat ali je kve?jemu lahko bolje, bolj pravilno in odzivno delovanje senzorja? :ne vem: Ne bi rad kaj zaj**** :blush:

s tem ka kao postavi? v osnovno - inicializira?...brez skrbi

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Jures a si ti ?e sprobou po tem navodilu?

Ko sem na?el nisem imel ve? mazdo s tako elektronko :blush: mam oldschool MX-5 zdej ro?ka gor, ro?ka dol :), medtem ko 4 stopenjska ob?utljivost senzorja na Seatu deluje BP.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Senzor za de?
Napisano

Sem nekaj najdu v zvezi s temi brisalci bom danes testiral pa sporo?im ?e je kaj bolj?e.

Tips and Tricks for MAZDA 6 (GH) 2.0D MZR-CD (RF-Turbo) 2007 - 09.

How to reset the auto wipers

1. Ignition off - wipers on OFF

2. Turn wipers to AUTO position

3. Turn ignition ON - Within 10 seconds - switch from AUTO to OFF 5 times -

1 second off 1 second auto.

4. The wipers will cycle once to register new initialization

No to sem mislil, pa nisem na?el...:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ali pa?e kiler?
Napisano

Pozdravljeni,

Zanima me ali pa?e kiler (hladilnik vode) od mazde MX3 na Mazdo 323f (l.96)?

Za Mazdo 323f (l.96) zelo te?ko dobim rabljene dele, ima mogo?e kdo kaj na zalogi?

Hvala za odgovor in lp

Martin

www.allmazda.net poglej po kodah, druga?e pa bodo maherji tukaj takoj vedeli

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 l. 2004
Napisano

eden je bil celo v malih oglasih

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda6 l. 2004
Napisano

Pozdravljeni

V januarju sem tankal nafto na Petrolu in se mi je M6 v prostem teku zelo pogosto ugasnila! Nato sem tankal na MOL-u in v glavnem dela OK. Zelo poredko je ugasnil motor (1x na teden). Sedaj sem prej?njo soboto tankal na OMV in zopet mi avto "crkuje" zelo pogosto! Ob?asno pa se mi zgodi da deluje v prostem teku, jaz pa nikakor ne morem dodati plina. Zadnji? nisem mogel speljati v kri?i??u in sem moral pri?gati vse ?tiri utripalke in po?akati naslednjo zeleno lu?! :)

Menda pravijo, da so verjetno krive ?obe? Filter je zamenjan in stanje je enako!

?obe so menda zelo drage! Ali obstaja kak?na druga re?itev popravila ?ob?

Ali mogo?e je celo kaj drugega krivo?

Kaj menite?

LP

Jo?e

?e en imv ventil?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dizel problem
Napisano

Ne bi smelo bit problema, lahko pa mal prelavfa? motor, ni? ne bo narobe, samo je bolje za motor da se ogreje z (normalno) vo?njo kot ?tantgasom

Moj na primer ima senzor prevra?anja, in ko se spustim naenkrat po klancu navzgor ali zavijem ostro gor malo cukne, ker odvzame plin varnostno...mora? biti previden

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija
Napisano

Kaj torej za na?e "stare" ?estice (2005 in starej?e) s SDAL torej ?e ni? pomo?i na doma?ih cestah?

Kako pa je s tistimi omenjanimi DVD-ji za Land Roverja?

lp,

Ta je za DENSO....druga?e pa ?e na navteqovi strani ni DVDja za tvojo ma?ino ne more? ni?, mogo?e da je za kak drug avto enaka ampak se ne ve

Druga?e pa tista varianta za 400? - zamenjas napravo za DVD/GPS/BT/TV etc....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Navigacija
Napisano

Nekaj ?asa nisem prebiral debat o navigaciji v Mazdi 6, zdaj pa ugotavljam, da se nekaj premika v pravo smer.

Mojstri, moja Mazda 6, 2005 ima navigacijo Navteq, SDAL - jo je torej mo?no nadgraditi tudi z novimi kartami in predvsem s Slovenijo in Vzhodno Evropo? Kako?

Vnaprej hvala za odgovore!

Pozdrav!

imamo za DENSO.....to je od 2005 naprej pa tudi ni kaj preve? bogata - malo vi?je preberi (je tudi torrent za zloudat)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Nastavitev zasen?enih lu?i
Napisano

A ma? Xenon - dvomim, ker ne vem ?e ima xenon sploh ro?no nastavitev (pri teh letnikih)?

Xenon se inicializira pri v?igu - se sli?i Bzzzzzz in ?e si parkiran ob steni se to vidi, lahko da ima? enako sam nisem siguren

in ja za dvig lahko samo z vijakom na lu?eh pri poziciji 0 so lu?i najvi?je, samo pazi ker lahko hitro slepi? nasproti voze?e ?e preve? dvigne?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mxe
Napisano

Ne pa?e,tako da i??i naprej.

2.0 V6 motor ima v?igalno tuljavo zunaj razdelilca v?iga, 1,8 v6 pa v razdelilcu.

Dejta se vidva mal zment s temili ov?kami pa radioaktivnimi slikcami, sploh ne vem s kom govoim <_<

Res je ?e ne v?iga je lahkoi tudi frtajler - razdelilna kapa, nenazadnje tudi kabli, najbolje je probat preden kupujes

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

mazda mxe
Napisano

nuujnoo potrebujem v?igalno tuljavo za mazdo mx3 1.8 v6 24v....... ?e ima gdo bi prosil za komentar ali sporo?ilo..

hvala. :bravo:

se enkrat imam jo odxedos v6 2.0- mal prever kako je

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Bren?anje
Napisano

V Mazdi je Webasto, ?e pa ne pi?e gor Webasto, jih pa dela Webasto za Mazdo....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Bren?anje
Napisano

Kako pa po?istim ta rezervar?

ne vem ?e se razumeva, to kar bren?i pred in po pomeni da se je grelnik izklopil in samo ?e porablja benz v svojem rezervoarju

z drugimi besedami, tebi vse dela kot mora, ti se samo vozi :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 Bren?anje
Napisano

Ta brrrrr je VENTILATOR?EK v grelcu za zaug in pa pumpica vode, preden zalavfa se v?ge pred gorilcem, enako na koncu 'prevetri in porablja preostali bencin - po doma?e izprazni in po?isti grelec.

pri mojem ki je naknadno se pri vklopu na daljinca najprej pol minute sli?i ventilator in ?rpalko, potem pa vcse utihne, in za?ne tok tok tok - to je pumpica za bencin in zatem vse glasnej?i huuuuuu grelnika

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.