Res je,toda voziti po?asi ni vedno tudi var?no.Eden vozi po?asi 50km/uro v peti brzini,drugi tudi po?asi 50km/uro v tretji,ker ne zna vozit dizla.Razlika v porabi bo kar precej?nja.
to sem mislil jaz zgoraj....lepa voznja ni vedno varcna, ?e posebej cjazenje do potovalne hitrosti
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
o?i??ena je bila samo mre?ica pri tanku! Je sicer bilo kar nekaj smeti, ampak to verjetno ni povzro?alo te?av!
Izto?ili smo OMV nafto in nato?ili MOL nafto ..... Dva dni se vozim in zaenkrat dela OK! No v dveh dneh se mi je 2x zgodilo, da mi je ugasnil v prostem teku, pa ga ve?krat kar pustim stati v prostem teku!
Bom ?e malo testiral in videl kako in kaj?
Ali ?e vedno vztrajate pri tistem ventilu? Ali je res taka ob?utljivost na nafto? Ali ?oba?
No?em metati denarja vstran, ?eprav bi ga z veseljem, ?e bi 100% vedel, da je to to.....
glej 2x ti je crknil...to NI OK, ker ne sme nikoli!!! To je ventil, ne vem kaj ima? za enega super eksperta ampak o?itno ne pozna mazde.
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
porabo imam okoli 8, te?ko pridem pod 8...pa sem nato probal en tank zelo lepo vozit pa nikakor nisem pri?el pod 8, je blo kr 8,2, kar pa je po mojem preve? za lepo vo?njo...
lepa voznja se ne pomeni varcne voznje....
A to pomeni, da lahko zadeva, kar se senzorja ti?e, neha delat ali je kve?jemu lahko bolje, bolj pravilno in odzivno delovanje senzorja? :ne vem: Ne bi rad kaj zaj****
s tem ka kao postavi? v osnovno - inicializira?...brez skrbi
Ko sem na?el nisem imel ve? mazdo s tako elektronko mam oldschool MX-5 zdej ro?ka gor, ro?ka dol , medtem ko 4 stopenjska ob?utljivost senzorja na Seatu deluje BP.
V januarju sem tankal nafto na Petrolu in se mi je M6 v prostem teku zelo pogosto ugasnila! Nato sem tankal na MOL-u in v glavnem dela OK. Zelo poredko je ugasnil motor (1x na teden). Sedaj sem prej?njo soboto tankal na OMV in zopet mi avto "crkuje" zelo pogosto! Ob?asno pa se mi zgodi da deluje v prostem teku, jaz pa nikakor ne morem dodati plina. Zadnji? nisem mogel speljati v kri?i??u in sem moral pri?gati vse ?tiri utripalke in po?akati naslednjo zeleno lu?!
Menda pravijo, da so verjetno krive ?obe? Filter je zamenjan in stanje je enako!
?obe so menda zelo drage! Ali obstaja kak?na druga re?itev popravila ?ob?
Ali mogo?e je celo kaj drugega krivo?
Kaj menite?
LP
Jo?e
?e en imv ventil?
Ne bi smelo bit problema, lahko pa mal prelavfa? motor, ni? ne bo narobe, samo je bolje za motor da se ogreje z (normalno) vo?njo kot ?tantgasom
Moj na primer ima senzor prevra?anja, in ko se spustim naenkrat po klancu navzgor ali zavijem ostro gor malo cukne, ker odvzame plin varnostno...mora? biti previden
Nekaj ?asa nisem prebiral debat o navigaciji v Mazdi 6, zdaj pa ugotavljam, da se nekaj premika v pravo smer.
Mojstri, moja Mazda 6, 2005 ima navigacijo Navteq, SDAL - jo je torej mo?no nadgraditi tudi z novimi kartami in predvsem s Slovenijo in Vzhodno Evropo? Kako?
Vnaprej hvala za odgovore!
Pozdrav!
imamo za DENSO.....to je od 2005 naprej pa tudi ni kaj preve? bogata - malo vi?je preberi (je tudi torrent za zloudat)
Ta brrrrr je VENTILATOR?EK v grelcu za zaug in pa pumpica vode, preden zalavfa se v?ge pred gorilcem, enako na koncu 'prevetri in porablja preostali bencin - po doma?e izprazni in po?isti grelec.
pri mojem ki je naknadno se pri vklopu na daljinca najprej pol minute sli?i ventilator in ?rpalko, potem pa vcse utihne, in za?ne tok tok tok - to je pumpica za bencin in zatem vse glasnej?i huuuuuu grelnika
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Povezava za deljenje
Deli na druge strani