Skoči na vsebino
5 hours ago, Bini said:

Hvala ti za mnenje👍 in kakšne so te ugodne cene, da ne iščem preveč🤔

shell-logo.jpg
WWW.MOTORNAOLJA.COM

Velika izbira, ugodne cene in brezplačna dostava kvalitetnega motornega olja Shell za vsa vozila v spletni trgovini Motornaolja.com.

elf-logo.jpg
WWW.MOTORNAOLJA.COM

Velika izbira, ugodne cene in brezplačna dostava kvalitetnega motornega olja Elf za vsa vozila v spletni trgovini Motornaolja.com

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano
41 minutes ago, Bini said:

Od katereg dobavitelja in po kaki ceni, aja odlični... 😊

Rave olja d.o.o, 12eur na liter

49 minutes ago, Damijani said:

Izkušnja, 2x, najprej kar denar vračajo. Sem jim komaj vtepel, da želim izdelek ne denar. Ostalih 99,9999999999999999999999999999999% pa vse, samo denarja ne nazaj :D

bajd'mim, kako si rešil z zavorami?

Zavore sem preložil. Ko mi gredo prednje ploščice menjam komplet vse

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Rešeno, Nemci bodo vrnili denar, ker niso sposobni artikla menjat..sem pa v 2 dneh dobil pravo olje od slovenskega dobavitelja po odlični ceni.

received_162593249204462.thumb.jpeg.60daf824c806784481221772c42c0f42.jpeg

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Damijan evo to je meni mehanik in prodajalec svetoval in sem polek novega jermena(za alternator) vzel še zraven kolešček napenjalca, sicer piše nekje na forumu da naj bi se pri 150k menjalo cel napenjalec ampak po posvetovanju sploh ni treba.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Na avtodoc so dokaj neaktivni za vračilo izdelka 😤 Sem jim pisal so zahtevali šifro artikla potem pa nobenega odgovora 😕

a kupi kdo to olje ? 🤪 mogoče ga celo prej prdam kot pa menjam pri nemcih

1223202-001.jpg
WWW.RAVENOL.DE

Monograde hypoid transmission oil for synchronized and not synchronized manual transmissions and for axle transmissions...

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Katero olje?
Napisano

Sam v opozorilo, če bo kdo naročeval RAVENOL ATF FZ iz autodoc naj ne raroči olja iz povezave

ker boste an dom prejeli EXP SAE 90 GL5.

Trenutno še rešujem težavo z zamenjavo ampak kolikor sem gledal spletno imajo sfgaljene opise in bi moralo načeloma biti pravo olje iz povezave

kljub napačnemu opisu, saj ga pokaže kot olje menjalnika. 🤔

Kaj več bom pa lahko povedal ko mi zamenjajo.

image.jpeg

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.