To je vse lepo in prav,kaj pa nek povprečni lastnik ki tanka in vozi in zaupa serviserju,da bo opravil vse kot je treba......🤔 Takim pa trda prede,če vozijo dizla☹️🥴
Ne morem pa verjet,da se vsa ta leta pri Mazdi ne doreče kako in kaj s temi dizl motorji.....
Kot,da nebi imeli nobenih povratnih informacij o teh težavah,ki bi se s pravilnim servisiranjem kamot odpravile in bi bili vsi zadovoljni....👍
Ko sem jaz pripeljal šestico (2015) na peskanje sesalnih kolektorjev (uradni servis), sem jim omenil, da bi rad menjal tudi podložke. Mlajši gospod mi je rekel, da to ni predvideno (oz. potrebno), vendar je bil na srečo v bližini g. Majes in je takoj pripomnil, da bi on na svoji mazdi to menjal, saj je minimalni dodatni strošek. In tako so mi zamenjali tudi podložke. Od sedaj naprej za mnenje vprašam g. Majesa. Pri Matej2020 pa je šlo verjetno za zabito sito, kar je vodilo do odpovedi črpalke?
Takih g. Majesov in D.r Pelkotov pa Selmarjev bi še kar nekaj potrebovali, da bi bili lastniki Mazde zadovoljni in brez skrbi.... 😊🤔🤗👍
Kolikor jaz vem ni tako. Če kupiš na servisu Mazda so cca 30€ in ti ni potrebno narediti nič,samo zmontirajo jih in delajo u nulo pa tudi kolesa lahko menjuješ križan kakšna te je volja😉👍
Sem pa tudi slišal,da če kupiš preko spleta so lahko kalibrirani za model avta,ki ga imaš in delajo tako kot je treba👌če pa niso potem je pa tako kot praviš le s to razliko,da ni važno kje imaš katero kolo pri menjavi,samo napumpaš jih na pravi tlak,ki je predviden za tvoj avto😉👍
Ok,malo heca nikoli ne škodi😉 ampak tako kot si opisal se nikoli ni in se nikoli ne bo prestavljalo Če hočeš biti brez skrbi pojdi na dober servis in ti naj preizkusijo in pogledajo avto👍
Zjutraj sem se zbudil in ugotovil, da so ponoči bili na delu nekakšni hrčki.... 🤣 sedaj imam čisto novi menjalnik...
Zdaj pa zares. Ful mi ni dalo miru, zakaj pri meni ne šalta kot bi moralo. Očitno sem zaradi vseh pohval o mazdinem ročnem menjalniku pristopil preveč lahkotno in pričakoval, da bo menjalnik skoraj da ne pa sam šaltal v prestave.... pa sem probal prijeti ročico menjalnika tako, da sem objel bunko in so prsti usmerjeni navzdol proti konzoli. In glej ga vraga, naredil 85 km, še stal in šaltal zjutri na primorki ko je bila nesreča. Menjalnik mehak kot puding 😝 moram priznati, da do sedaj nisem razmišljal kako držim ročico, a očitno je nova ljubica malo občutljiva 😁
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Glej, vsi čakajo do konca potem pa v jok......
Povezava za deljenje
Deli na druge strani