Skoči na vsebino
pred 31 minutami je Volume napisal:

Meni se zgodi, k je čisto ustavljen avto. Lažje gre, če dam iz 2. v ler pal 1. Včasih se zatika tudi iz 4. v 3. Med vožnjo seveda....

Prašam zaradi garancije. Ja, prvo k sm najdu ceno je 26€ za slab liter. Kolk pa kaj gre v cx30?? Pa je to pol mir za dolgo časa?

Imam nekaj čez 11kkm in se mi niti enkrat ni zataknila ročica menjalnika!😊

Jaz bi na tvojem mestu šel na servis in naj oni rešijo pod garancijo ta problem ali menjajo olje (redline)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vztrajnik in sklopka
Napisano (urejeno)
pred 3 urami je Alex napisal:

V BTC ga moram peljati, ker imam prvi  servis zastonj. Za naprej pa bomo videli. Mogoče ju z Gelipterjem zapeljeva kar v Trst na Mazda servis. 

Tam so res mački. 

Ker v Kp na uradnem servisu je res tuga glede tega. 

Cena servisa je pa verjetno enaka pa še koffé je bolš in cenej kot v Kopru😉

Popravljeno od Bini
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Smola na avtu
Napisano
pred 25 minutami je MazdaBoy napisal:

Na avtu imam nekaj smole. Kako ste ostali to rešili, se je znebili? Kake so vaše izkušnje? A drži, da pomaga jedilno olje oz. kako je pa z acetonom, WD-40....? Nekje tko prebereš, spet drugje ti tko svetujejo.....Hvala.

Sončnično olje deluje, samo namaži in počakaj, da se stopi in ponovi, če je na debelo. Eno leto staro pa ne stopi! Čimprej v akcijo..... :danzoman:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano
Pred eno uro je Slivka napisal:

Modeli, jaz imam vedno lopato v avtu. Da jo ne bo kdo pobližje spoznal...

Eto zato se nisem najavil,ko sem šel mimo tebe na Lokve.....😊😆😂

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pred 1 uro je TiEn napisal:

167k km, nevem če je bil menjan takrat tudi senzor bi moral vpršati mehanika, ampak ja nekaj ne štima in je povezano s samo regeneracijom ker ko je ni avto piči prav lepo

Ketno menjaj,da nebo še pogreb prej preden boš našo napako....😉 Saj veš,dizel pa to......

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zginja antifriz
Napisano
pred 45 minutami je FuManchu napisal:

Ravno danes sem se menil z sodelavcom, ki ima mazdo 6 2,2 dizel. Nobenih problemov sploh. 

Res pa da dela ogromno relacij po AC.

Tale podatek je pa pravi obliž na rane Mazdinega 2.2 disel motorja... 🤗👌

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski in ploščice
Napisano
pred 7 minutami je NevLado napisal:

Meni je Majes enkrat povedal, da so TRW super ploščice.

Možno, da res ampak potem so krivi diski za problem tresenja.... 🤔

Tako se je pač pisalo tukaj, da jih na uradnem niso znali porihtati..... 😟

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Zavorni diski in ploščice
Napisano
Pred eno uro je Janez007 napisal:

Še to, z Brembo ploščicami so se mi na šestki pred leti zvili prvi diski. Samo s previdnosti jih nisem vzel - čisto možno, da ploščice sploh niso bile krive. So pa odlično prijele in morda tudi zato pregrele diske. Morda je bila kriva samo montaža (pooblaščeni servis). 😉 Morda samo splet okoliščin.

Pred naročilom sam še nisem vedel, da so gor TRW - sem se preveč zanesel na pretekle objave tega foruma. 😄

Če bi vedel, bi vzel TRW, spet s previdnosti ... "ne diraj dok radi"

Kakšna je pa razlika v ceni 🤔

TRW Vs ATE

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.