Ker sem se naveličal majhnega zaslona original avtoradia na Mazdini šestici in Tomtomove navigacije, sem si omislil Androidni avtoradio. Do tu vse lepo in prav. Naročim, čakam, dobim ... Razmontiram armaturno ploščo in odstranim avtoradio ... nato pa šok. Manja kup konektorjev - oziroma ne pašejo na original inštalacijo.
Imam prav? Se da tole kupiti pri nas kje, ali bom spet čakal mesec in pol na paket?
Bi mogoče kak mojster za avtoakustiko reševal drugače? Žičke za zvočnike in Bose ojačevalec bi verjetno še šlo zvezati, samo komandam z volana pa kameri bi se pa nikakor ne želel odpovedati ...
V bistvu imam v trenutni konfiguraciji le napajanje in anteno (radijske postaje najde, zvoka pa ni). No, pa GPS imam nov zraven Androida - se morebiti da uporabiti kar obstoječo napeljavo/anteno avtoradia?
Jaz opazam, da ni nekega pravila, kdaj to pocne ob zagonu.
Danes zjutraj, avto pod milim nebom, temp 4C, vzgal brez visanja obratov. Po 50 km voznje je bil parkiran 4 ure. Vzgem, drzi povisane obrate cca. 10 sekund, temp 10C.
A je kdo opazil recimo iz druge v tretjo nekje s srednjim glasom, da preden salta obrati malo zanihajo? ?e recimo ne?no vozim tega ni, ravno tako ?e pohodim.
Jaz nisem, bom pa danes pozoren, itak bom naredil ene 80 km ... od tega precej po mestu, kjer bo menjal med 2. in 3. prestavo.
Glede regeneracij, jaz imam tudi 2015 letnik, pa je tako, kot so ti povedali - zacno se vsakih 200-250 km, najlazje to ugotovis po velikanskem skoku trenutne porabe.
Trajajo pa nekako 15 pa tudi do 30 km (zdaj pozimi).
Jaz zaceto regeneracijo dokoncam - jbg, se odpeljem se en krog, ker mi ni do tega, da se naslednjic zacenja znova - gre se vec nafte, pa nivo olja se dviguje. V bistvu sem do sedaj v pol leta samo 3x sel dodatni krog, torej da nisem planirano koncal voznje, tako da ni neka panika, vec ali manj se mi regeneracija opravi na AC.
Glede zavor: ja, original je neka zalost (vsaj za tiste, ki s(m)o vajeni avtov z dobrimi zavorami). Zamenjas z najboljsim afermarket kar dobis - diske in ploscice. To je vse, kar lahko naredis brez pretiranih stroskov. Pac ne mores vec tekmovati z drugimi, kdo bo pozneje zabremzal ... =)))
Tako je naneslo, da sem kupil ?e dodaten komplet 19-colskih plati?? za svojo Mazdo 6 in nanje nataknil letne gume.
?e po nekaj km vo?nje pa me je presenetil pisk in oran?en napis "Check tyre pressure". Z gumami in tlakom je vse v najlep?em redu, moti pa me, da zadeva zdaj ob vsakem zagonu avtomobila nadle?no piska, v armaturi pa gori ustrezna lu?ka za preverjanje tlaka v gumah. Avto je M6 2015 letnik (a ?e pred faceliftom, torej brez MCD).
Zdaj pa par vpra?anj:
1) Je mo?no preverjanje tlaka v pnevmatikah za vedno izklopiti? Kako?
2) Je mo?no, da bi montiral nove ventil?ke in jih seznanil z avtom (bi si ta lahko zapomnil dva kompleta plati??/ventil?kov)?
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Uporabljaj olje 5W-30, menjaj na 15.000 km, pa te nima kaj skrbeti.
Če imaš veliko mestnih voženj (ali izključno te), ali pa rad voziš do blokade (ali na njej), potem menjaj olje na 10.000 km.
Menjava olja res ni nek strošek, na njem ne gre gledati vsak cent ... Sploh v luči tega, koliko škode se lahko povzroči z iztrošenim oljem.
Povezava za deljenje
Deli na druge strani