Skoči na vsebino
Vonj v kabini M6
Napisano

Mare ?e sproval tudi sam... prei alfi mi je enkrat use crknlo.... gretje, oziroma kar ventilator in brisalci so nehali delat.... Je neko varovalko skurlo! :bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Ma smo poskusili tudi sploh NE dihat za 1 minuto...pol smo pa usi plavi ratali.... :blink:

Kakorkoli....klima o?itno spet dela.... in pojma nimam zakaj ni hotelo posu?it.... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

David pa si ti ziher, da nisi prdnil? :D saj ve? - obilno prehranjevanje ?ez praznike and stuff ;)

bOSS preverjeno nisem prdnil..... to je blo pred obilnim obrokom.....

?e malo pa bo pomlad in potem poletje, pa se ve? ni? ne bo rosilo razn ?e boste kaj prepovedanega delali v avtu... :P:bravo:

hihihih Kaj je zate prepovedano...... :ne vem: :hohoho::bravo::P:P

LP david

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

V ?em je problem?!?!? :angry:

Precej mote?e!!! :(

LP

Ej pojma nima.....naslednji? ko grem proti lj se bom na servisu ustavil da vidim na ?em sem.... Dejansko nimam pojma...... :ne vem:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Evo isti problem sem imel z mojo ta vikend ki sem na snegu bil..... najprej je v avtu zasmrdelo po?teno po gnilih jajcih, tako da sem se mogu ustavit in vseh 5 vrat odpret.... smrad je pa prihajal nekje s leve strani motorja! :angry: Pol pa so se ?ibe zarosile in niti klima ni pomagala...tako da sem posumil da je klima crknila, sam danes spet o?itno deluje BP! :ne vem: Nimam pojma!

LP dAvid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Vonj v kabini M6
Napisano

Glej meni kdaj pa kdaj zasmrdi ko grem rikverc.... in sicer po katalizatorju..... se mi je pa to dogajalo tudi pri prej?njem avtu....pa mislim da to ni noben problem.....

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Meglenke
Napisano

...pa pride moj 5 letni sin, pa gleda malo zraven, pa re?e: Ati saj pa te ma? tam neke ?raufe not, pa to od?raufaj in bo? dobo ven...

Mali stru?ko.....

:bravo:

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Menjava baterije v daljincu
Napisano

Cau kot je meni znano ti jo morejo zamenjat na servisu da ga spet sprogramirajo....vsaj tako je pri klju?ih od alfe, land roverja in audija....za mazdo pa ?e ne vem.... :ne vem:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

ABS varovalka
Napisano

Fizikalci.press..... Sam da tabelo poi??em pa za?nem ?e jest ra?unat....vsekakor se pa strinjam da je zavorna pot z ABS-om definitivno kraj?a na suhi, pa tudi mokri podlagi,,,

Boss...kar za?ni s formulami.... :bravo:

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

?uden zvok motorja
Napisano

Cosmos...... ?zmeden? Me sploh ne preseneti ve?,.... Mogho?e so pa kaj pozabili noter dat..... :jupiii:

No upam da ne no....pelji ga na Gamo da ti pregledajo...

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

xedos 6 - servis
Napisano

No to sem ti govoril.-...v primeru da gre? h poobla??enemu si zberi tega...ker so zelo profesionalni....

Privat mehankarjev pa ne poznam ni? tam gor.....

LP daVid

Feel free....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.