Mare ?e sproval tudi sam... prei alfi mi je enkrat use crknlo.... gretje, oziroma kar ventilator in brisalci so nehali delat.... Je neko varovalko skurlo!
Evo isti problem sem imel z mojo ta vikend ki sem na snegu bil..... najprej je v avtu zasmrdelo po?teno po gnilih jajcih, tako da sem se mogu ustavit in vseh 5 vrat odpret.... smrad je pa prihajal nekje s leve strani motorja! Pol pa so se ?ibe zarosile in niti klima ni pomagala...tako da sem posumil da je klima crknila, sam danes spet o?itno deluje BP! :ne vem: Nimam pojma!
Glej meni kdaj pa kdaj zasmrdi ko grem rikverc.... in sicer po katalizatorju..... se mi je pa to dogajalo tudi pri prej?njem avtu....pa mislim da to ni noben problem.....
Cau kot je meni znano ti jo morejo zamenjat na servisu da ga spet sprogramirajo....vsaj tako je pri klju?ih od alfe, land roverja in audija....za mazdo pa ?e ne vem.... :ne vem:
Fizikalci.press..... Sam da tabelo poi??em pa za?nem ?e jest ra?unat....vsekakor se pa strinjam da je zavorna pot z ABS-om definitivno kraj?a na suhi, pa tudi mokri podlagi,,,
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
NAAAA-AAA Tudi to ni blo......
Feel free....
Povezava za deljenje
Deli na druge strani