Da bi se te napake vlekle odnprve generacije to ne bondrzalo. Ti imas mehanskonokvaro - senzor pritiska olja ali pa celo pumpa. Pac ??? bo treba odstet.
P.S. spet se bo odprla debata bencin vs dizel
Live your dreams, don't dream your life!
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
V bistvu je zakonsko pravilno, da ga dobis, brez da bi kaj posebej rekel... Je pa tako, da je razlog bolj kot ne to, da je prevec zaseden... in da ni neizdajanje racuna zato, ker bi hotel drzavo okrog prinesti... Sem skoraj preprican, da te racune vse ima zavedene ...
ni nujno da ga dobi? na licu mesta, lahko se ga po po?ti po?lje (?e zaradi obra?una in tega da podjetja lahko sprejemajo gotovino le do neke dokaj majhne veli?ine- vse ostalo TRR)
Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Problem je slede?i. Prijateljica ne more v svojega Stilota,accu je prazen,pa tudi z klju?em se ne da odpret nobena klju?avnica..Poskusili smo z ?ico dvignit zati?,ta se dvigne,vrata pa vseeno ostanejo zaklenjena. Kaj nam je storiti?
Hvala
Fiat ima spredaj ali od spodaj mo?nost odprtja prednje haube - na poteg zajle, in potem kleme. Sem isto naredil v barchetti, ker se je zajla strgala.
Druga?e pa AMZS pa 'vlomijo' 123
jaz sem na cx7 imel doktorat, 2 x menjano pod garancijo, na koncu (ne vem firme) aftermarket diski in plo??ice, in Boj? je potem imel mir. Kot da so tovarni?ke plo??ice pretrde in zjebejo - skrivijo diske, energija na plo??icas se ne tro?i zato gre v toploto diskov. PA saj smo ugotavljali vsi, da ?e ma? original plo??ice so prve feltne brez pikice prahu, z vsemi ostalimi pa zapra?ene
Pozabi, to ke mazda, menjati centralo za luci ali pa cvikati kable in prevezati - to sem sel jaz delati v CX7 pa ne zarad drl ampak ker je avto fakin vzigal s xenonkam, senzor za svetlobo pa je bil neuporaben
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Pa je AGM?, grem staviti da ni naredil postopka
Povezava za deljenje
Deli na druge strani