Skoči na vsebino
i-stop sistem
Napisano

Nisem dal original mazda akumulatorja..zamenjal mi je mehanik,kjer sem akumulator kupil..

Pa je AGM?, grem staviti da ni naredil postopka

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

i-stop sistem
Napisano

Opa to bo to namrec ce si ga sam menjal ni postopek samo kleme dol kleme gor. Pa a sindal primernega (gel?)

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

i-stop sistem
Napisano

Jaz bi med drugim tud varovalke pogledal, imas slucajno kljuko in si kaj priklapljal?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 akumulator!
Napisano

A Topla jih ne dela? Za mojo so mi ga zamenjali kar tam (l. 2007, 95Ah)

l 2007 ima ?e manualni Stop&go na klju?....:)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napaka P06DE
Napisano

Da bi se te napake vlekle odnprve generacije to ne bondrzalo. Ti imas mehanskonokvaro - senzor pritiska olja ali pa celo pumpa. Pac ??? bo treba odstet.

P.S. spet se bo odprla debata bencin vs dizel

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj bi bilo narobe
Napisano

Flow tako je - pretok zraka, malo preglej okoli egr in pcv

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj bi bilo narobe
Napisano

Ampak glede na to da se to je prizgala DPf lampa in ne check engine ni izkljuceno nekaj na tem.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kaj bi bilo narobe
Napisano

Yep egr ali pa PCV ventil, ni pravega obtoka- mogoce samo zapacano kje kaj natrgano.

P.S. ce si ti na AC je to verjetno vzrok za vecjo porabo :)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Kodni sistem preglejte, avto ima posebej skatlico, ki komunicira s kljucem.

Nic ti ne pomaga drug kljuc ali racunalnik ce ni zelene luci tega sistema.

Pa se neumno vprasanje 4 leta star avto ni v garanciji?

Lucka pomeni da imas aktiven imobilizer sistem - torej da ne bere kode kljuca

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Ropot pri prednjih kolesih
Napisano

Volanski drog. Mogoce se da z mazanjem zrihtat

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Pogosta okvara lezaja
Napisano

Pojdi na pregled amortizerjev / optika in pa selenov rok

S tem mislim da je mogoce obremenitev roke / gume napacna postrani itd.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Bom vpra?al kar v tej temi. Ali se avto, ko kupi? rabljenega pregleda, ko ga zavaruje? kasko?

V?asih vem, da se ni to gledalo danes pa?

Odvisno, kakemu agentu to nima veze, se posebej ce je prej bil pod kasko

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 2014 - Pokanje v volanu
Napisano

Meni noben ni....:pa sem imel 18 let starga fiata, 7, 8 in 10 let staro mazdo, 7 in 11 let starega seata....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

V bistvu je zakonsko pravilno, da ga dobis, brez da bi kaj posebej rekel... Je pa tako, da je razlog bolj kot ne to, da je prevec zaseden... in da ni neizdajanje racuna zato, ker bi hotel drzavo okrog prinesti... Sem skoraj preprican, da te racune vse ima zavedene ...

ni nujno da ga dobi? na licu mesta, lahko se ga po po?ti po?lje (?e zaradi obra?una in tega da podjetja lahko sprejemajo gotovino le do neke dokaj majhne veli?ine- vse ostalo TRR)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

sej ti lahko izda racun...pac mu reces naj napise racun pa je

ja pol bo pa ful dra?je a ve?....

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Dead lock Stilo
Napisano

Sicer ni Mazda,pa vendar...

Problem je slede?i. Prijateljica ne more v svojega Stilota,accu je prazen,pa tudi z klju?em se ne da odpret nobena klju?avnica..Poskusili smo z ?ico dvignit zati?,ta se dvigne,vrata pa vseeno ostanejo zaklenjena. Kaj nam je storiti?

Hvala

Fiat ima spredaj ali od spodaj mo?nost odprtja prednje haube - na poteg zajle, in potem kleme. Sem isto naredil v barchetti, ker se je zajla strgala.

Druga?e pa AMZS pa 'vlomijo' 123

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

jaz sem na cx7 imel doktorat, 2 x menjano pod garancijo, na koncu (ne vem firme) aftermarket diski in plo??ice, in Boj? je potem imel mir. Kot da so tovarni?ke plo??ice pretrde in zjebejo - skrivijo diske, energija na plo??icas se ne tro?i zato gre v toploto diskov. PA saj smo ugotavljali vsi, da ?e ma? original plo??ice so prve feltne brez pikice prahu, z vsemi ostalimi pa zapra?ene

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda u?inkovit OBD software
Napisano

Sam opomba s tem ti tudi airbag ne dela., ker nima smisla

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH dnevne led lu?i
Napisano

To ke crna skatlica ki je za stevci (vsaj v cx7 je bla tam)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mazda 6 GH dnevne led lu?i
Napisano

Pozabi, to ke mazda, menjati centralo za luci ali pa cvikati kable in prevezati - to sem sel jaz delati v CX7 pa ne zarad drl ampak ker je avto fakin vzigal s xenonkam, senzor za svetlobo pa je bil neuporaben

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Tlak v gumah
Napisano

Isto je na motorju, tovarniske bridgestone so tr?e in drsijo....zamenja? pa misli? da si ?e enkrat izpit naredil

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.