Zakaj spedaj? Za koga? Da vidi? vozilo v vzvratnem ogledalu? Da vidi? vozilo, ki se pelje nasproti po svojem pasu? Ta vozla ne rabim videt...ker ne morem na njihovo vo?njo vpivat...vozilo pred menoj, ki ni vidno, me pa ogro?a...
Meni so pednji senzorji vedno aktivni, lahko jih pa izklopim na tipko...se pa ob vnovi?nem zagonu avta avtomatsko vklopijo...lahko jih pa tudi s tipko nazaj vklopim...
Kok je pa samo menjava mikro jermena? ?e sem prav videl so mikro jermeni cca 10-20eur, filtre (20-30eur) in olje (22eur) kupujem sam in dam cca 20eur se za menjavo oljnega filtra, ker ga ne morem sam...
V avto bom vlozil najmanj kar lahko, ker ga bom v kratkem prodal (najbrz drugo leto) tako, da ne potrebujem najboljsih delov..sklopka prime bolj na koncu, kilometri pa najbrz tudi niso realni, zato razmisljam o menjavi:) Katere sklopke pa ima Pelko?
nujna je se menjava desni vrat zaradi rje, razmisljam o novih vratih ker me pridejo cenej kot licar, koliksna je priblizna cena menjave?[/quote
Sam sem za 5 vrat dal 400?...z demonta?o in monta?o...bile v isti barvi...
Li?ar bi bil verjetno ve?...pa ve? kot pol ure bi trajalo...
Sam sem v 2004 letnik vlo?il vse skupaj 3000? v dveh letih...sedaj je pa mir za 100 000 km... ?e bi za 4000 ? avto kupil, bi vseeno treba najmanj 1000 gor dat...
Za ta avto vem, kaj imam, ce pa kupim neznano...pa ne vem...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zakaj spedaj? Za koga? Da vidi? vozilo v vzvratnem ogledalu? Da vidi? vozilo, ki se pelje nasproti po svojem pasu? Ta vozla ne rabim videt...ker ne morem na njihovo vo?njo vpivat...vozilo pred menoj, ki ni vidno, me pa ogro?a...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani