Meni so pednji senzorji vedno aktivni, lahko jih pa izklopim na tipko...se pa ob vnovi?nem zagonu avta avtomatsko vklopijo...lahko jih pa tudi s tipko nazaj vklopim...
Kok je pa samo menjava mikro jermena? ?e sem prav videl so mikro jermeni cca 10-20eur, filtre (20-30eur) in olje (22eur) kupujem sam in dam cca 20eur se za menjavo oljnega filtra, ker ga ne morem sam...
V avto bom vlozil najmanj kar lahko, ker ga bom v kratkem prodal (najbrz drugo leto) tako, da ne potrebujem najboljsih delov..sklopka prime bolj na koncu, kilometri pa najbrz tudi niso realni, zato razmisljam o menjavi:) Katere sklopke pa ima Pelko?
nujna je se menjava desni vrat zaradi rje, razmisljam o novih vratih ker me pridejo cenej kot licar, koliksna je priblizna cena menjave?[/quote
Sam sem za 5 vrat dal 400?...z demonta?o in monta?o...bile v isti barvi...
Li?ar bi bil verjetno ve?...pa ve? kot pol ure bi trajalo...
Sam sem v 2004 letnik vlo?il vse skupaj 3000? v dveh letih...sedaj je pa mir za 100 000 km... ?e bi za 4000 ? avto kupil, bi vseeno treba najmanj 1000 gor dat...
Za ta avto vem, kaj imam, ce pa kupim neznano...pa ne vem...
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
Zanimiv dopust...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani