Skoči na vsebino
Krajši interval regeneracije
Napisano

Ne bele rokavice...tako ?e laik vidi, kdo ima filter...je pa fini povod za pregled...

Tudi na tovornjakih in avtobusih se muti...so fantje v nem?iji to drago pla?evali...

Druga?e pa...svin?nik in papir...pa je bencnar cenej?i...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Parking senzor
Napisano

Meni so pednji senzorji vedno aktivni, lahko jih pa izklopim na tipko...se pa ob vnovi?nem zagonu avta avtomatsko vklopijo...lahko jih pa tudi s tipko nazaj vklopim...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

lučka dpf
Napisano

Samo ?obe vse ?tiri so 400? plus ?obe ven in not...

Poraba takoj po obnovitvi pol litra ve?ja, po 2000km pa 1,5 l manj?a...

Pri 300 000 je motor tih in miren kot nov...in ni za prodajo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano
Kok je pa samo menjava mikro jermena? ?e sem prav videl so mikro jermeni cca 10-20eur, filtre (20-30eur) in olje (22eur) kupujem sam in dam cca 20eur se za menjavo oljnega filtra, ker ga ne morem sam...

V avto bom vlozil najmanj kar lahko, ker ga bom v kratkem prodal (najbrz drugo leto) tako, da ne potrebujem najboljsih delov..sklopka prime bolj na koncu, kilometri pa najbrz tudi niso realni, zato razmisljam o menjavi:) Katere sklopke pa ima Pelko?

nujna je se menjava desni vrat zaradi rje, razmisljam o novih vratih ker me pridejo cenej kot licar, koliksna je priblizna cena menjave?[/quote

Sam sem za 5 vrat dal 400?...z demonta?o in monta?o...bile v isti barvi...

Li?ar bi bil verjetno ve?...pa ve? kot pol ure bi trajalo...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Sam sem v 2004 letnik vlo?il vse skupaj 3000? v dveh letih...sedaj je pa mir za 100 000 km... ?e bi za 4000 ? avto kupil, bi vseeno treba najmanj 1000 gor dat...

Za ta avto vem, kaj imam, ce pa kupim neznano...pa ne vem...

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.