Skoči na vsebino
Mazda 6 akumulator!
Napisano

30kkm letno, min 4 zagoni dnevno, avto stalno zunaj, ventilator stalno na 2 ali ve?, ogrevanje ogledal in zadnje ?ipe po potrebi, brisalci po potrebi, klima pri?gana tudi pozimi. Radio pri?gan. Ogrevanje zica pa letos ?e nisem dal v avto.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mo?nik ima ?e star tester. Ra?unal mi je 17,5e za testiranje vseh sklopov v avtu. Testirala sva vse, od motornih komponent, airbagov do absa.

Nastavil mi je loputo na koncu in naredil upate softwerja.

Odkrit je bil tudi slab abs senzor, ki sem ga menjal potem pri svojem mehanika ob rednem servisu.

Tako da ?e ti je 35e/uro za diagnostiko preve?, pol pa le menjaj kose, verjetno bo ceneje

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Verjetno lahko. ?e bi zmontiral vse nazaj se ob detonaciji lahko plastika stopi in ti zalepi enega od ventilov in lahko ostane? brez kompresije.

Predladlagam odvitje sve?ke in sesanje s sesalcem s sve?o vre?ko ali pa s ciklonskim sesalcem da lahko preveri? ?e si ga dobil ven.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.