Skoči na vsebino
Mehanik za Mazde
Napisano

Isto vpra?anje, pozna koga iz dolenjskega konca? Ivan?na - Grosuplje in okolica?

ej...lahko gre? k na?emu dr.Pelko Simon Medvode ....je ma?ek za na?e Mazde malo se bo? vozil pa bo dobro servisiran avto tudi cenovno ok.lp:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mojster Pelko odgovarja in svetuje
Napisano

Spostovani,

Kaj kmalu me caka servis na Mazdi 5 GTA servis na 120 000, letnik 2008, bencin.

Prosim info.kak vse naj bi se takraz menjalo in okvirna cena.

Najraje bi dal mazdine nadomestne dele...

Hvala za odgovro in lep dan se naprej. Zjozi

ej...lp najbolj?e da pelje? k na?emu mojstru dr.Pelko Simon Medvode  :D seveda ga prej pokli?i na gsm 041 667 335 ti bo vse razlo?il koliko bo cena in itd.... :lol: lp :rolleyes:

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uga?anje hladnega motorja
Napisano

Tudi jaz Zmaj. Isto zmeri pocakam, da je posodica skoraj ze cisto prazna sele nato dolijem. S 4dc tekocine naj bi naredil 4-5 tisoc km in na ta nacin malo kontroliram glede na to, da usi vemo, da zacne potem mal po svoje kaplat :). Drgac sm ga pa lih zej nastelu, da pravilno kapla (priblizno 1 kaplica na 7s) pa imam v posodici manj kot 1/3 tekocine.

Ej...tako pravilno si to naredil...treba ve?krat pregledat te kapljice in olje v posodi...lp:-)

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Uga?anje hladnega motorja
Napisano

Ej...Ga?per to si strokovno in dobro napisal....naj se pelje k Dr.Pelkotu v Medvode porihta motor pol pa pregled plinskega sistema in obvezno dodatno mazanje ventilov to mora delovati 100% ter redna kontrola .pol pa gas ..LP??ps.samo to dodatno mazanje ventilov? Verjetno ni delovalo ve? kot 6mes.je treba kontrolirat nivo olja v posodi za dodatno mazanje ventilov..LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

MAZDA 6 MED VO?NJO CRKNE
Napisano

Jaz bi ?el nazaj. Lepa beseda mesto najde.... Vsaj za za?etek.

Ej...jaz bi tudi ?el k temu mojstru ki je delal servis in bi se pogovorili?samo glede na km in leta od servisa bi moglo to ?e delovat ok.tle nekaj ne ?tima ..PS.pokli?i na?ega mojstra Dr.Pelkota .s.za inf.lp
Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Guma zadaj levo pobran zunanji rob
Napisano

Axle je ?e bolj?i se mi zdi. Ampak samo glede optike

Za druge stvari pa so zlatarji, pa ?e na ALU plati??a ti dajo ute?i za jeklena plati??a :S Me ne vidijo ve? delati premonta?e gum tam.

Ja to si dobro napisal ?res je zato jaz grem na AMZS-kp.LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Guma zadaj levo pobran zunanji rob
Napisano

Zdravo.

Sem pri premonta?i gum opazil, da mi je zadnja leva pobrana po zunanjem robu. Precej. Skoraj da se taka stopnica naredi in razlika je vsaj 2mm med levo in desno polovico. Prav taka po?evnina je. ?e bi dal ravnilo na gumo bi se to ?e bolj videlo. Ostale so vse ok. Avto gre naravnost. Ni? ne trese ali podobno. Bo potrebna optika? Zdaj so letne ?e gori pa mi je glupo to delati na stare gume(cca 4mm). Predlogi, namigi? Slike pa dam ob priliki. lp

Ej..Strela baje bo treba pregledati zadnjo premo in narediti optiko...???lp

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej...Bla? LP lahko proba? odklopit plus na bateriji in dr?i? stisnjeno zavoro 5.minut.da se vse da na normalne parametre.tako mi je svetoval enkrat Dr.Pelko.PS.potem mora? nastavit radio postaje na novo uro...itd.probaj LP???lahlo pa ima? res na M5 probleme kot je napisal predhodnik.

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Napisano

Ej...glede ob?asnega cukanja..jaz sem imel avto na servisi pri Dr.Pelkotu in dve sve?ke so bile po?ene...5mesec.stare.dali smo nove.meni je ob?asno pocukalo ko sem vozil na avto plin na benz.ni? ok.zdaj dela ok.glej to je tudi odvisno od kvalitete LPG-ja in nastavitve samega sistema avto plina.saj bo dr.Pelko porihtal.LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

Mehanik za Mazde
Napisano

Zdravo, danes sem sku?al poklicati Alja?a, ?tevilka, ki je navedena na za?etku ni prava. ali ima morda kdo pravo.

Hvala

Ej...verjetno ima ?t.upor.Zmaj...kontaktiraj na Zs.LP???

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

pre?ni nosilci prtlja?nika na mazdi 5
Napisano

LP imam pre?ne nosilce ki jih montiram na streho mazde5...vendar na koncu teh nosilcev so za??itni ?rni ?epi,ki jih zdaj ni ve?...so padli dol ali...kje bi dobil druge ali naredil kaj sam iz plastike...nosilci niso originalni od mazda.kaj svetujete,da ne kopujem novih pre?nih nosilcev.LP?

Povezava za deljenje
Deli na druge strani

You do not have permission to view this content.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.