Ja ce ji bo pa pri novemu avtu odpadel auspuh pol naj pa res en japoncek takoj harakiri naredi. Nic bat sej vidis, da je napisal da je avto mazda 626 (97-02), nato jo je nasledila mazda 6.
Ja in kaj ima veze tehnicni oz. registracija s servisom in vpoklicom ? Pac nardits tehnici in potem peljes na servis in vpoklic. Ali obratno. Tudi jaz imam ta vpoklic se odprt in ga nebom opravil dokler je avto v mojemu lastnistvu.
Jah pri jutranji voznji in pri nizkih temperaturah se tisti led nebo kar tako hitro stopil. Preden startas probaj led cimbolj "zdrsati" dol. Jest osebno sicer nevem zakaj bi pri nizkih temperaturah odpiral okno, ampak ga ze zaradi tega ne odpiram, da ne popraskam cele sipe :). Glede na to, da imas avto parkiran pod nadstreskom ga naslednjic parkiraj kontra, ker ocitno ti z ene strani vlece veter in ti potem zmrzne. Kaksen nadstresek pa imas? Je iz vseh strani odprt ali je zadnji del zaprt?
In kaj je tukaj cudnega? Ne razumem? Pri meni se recimo moras celo malo potruditi, da odpres vrata, ker je vse tako zmrzjeno (skoda fabia). Z mazdo ni problemov, ker je pod nadstreskom. Pac ne odpiras oken, ko je vse zmrznjeno. Isto ne uporabljas brisalcev se isto sekundo, ko prizges avto, ker je vse zmrznjeno. Drgac pa tudi nevem kaj bos luftal na vse zgodi zjutri pri -1. Ce ze potem odpri voznikova in nato se sovoznikova vrata :D.
Tocno tako. Sej ni neka umetnost to narediti. Aless je dal dober primer in sicer naroci zglobe ter navojno palico in imas. Jest sem samo malo pojamral nad ceno. Zgleda se zavedajo, da se tegana uradnemu servisu neda dobiti in veselo navijajo ceno
Sej tocno o tem sem razmisljal. Mislim ni mi tezko dati denarja ampak 64€ za 8cm dolgo palcko je pa mal tko. Se zadnji stabilizato k je vecji in jeklen jerecimo 15€ od MEYLE.
kataloske stevilke ni oz. je samo za komplet senzor. Mere so pa 82,5 mm. Jest jo tudi vsako leto malo pospricam samo problem je ker je narejena iz slabega materiala in je pocila na sredini in ne na zglobu. Je pa res, da je bila to se original. Tisto, ko sem menjal sem menjal na ocetovi sestki.
Ne od peugeota ampak od subaruja. To je ta prodajalec. Oem za mazdo nemores dobiti in lahko samo kupis v kompletu s senzorjem 420€ + DDV. Razn, ce je kdo se pisal za peugeot to pa nevem
Za piko na i pa sedaj hocm kupiti ta mali stabilizator k je za nivelacijo xenon in je kar 74€ ?!? A takrat leta 2018 sem za njo dal 51€ pri istemu prodajalcu. Ze 51€ je bilo veliko za 8 cm dolgo palcko... Bo zgleda treba neko univerzalno narocit.
Ko ze govorimo ravno o bremzah. Danes se peljem na siht in na nekem bregu zategnem rocno in takoj opazim da ima le ta malenkost lufta, ko sem jo odtegnil.. Po parih metrih opazim, da me nekaj bremza in pac sfuram se tistih 2 km do sihta. Gladko zadnja leva celjust zastekala in se je ze vohala skurjena ploscica. Super. Diski in ploscice niso eno leto stari, celjusti so pa cca. 2 leti stari. Ko mi gre pa to pri mazdi na zivce k so res tko nesposobni kar se tice bremz. Tist "feder" na celjusti je vrjetno zastekal v teh mrzlih dneh (-10 ) in evo sranje.Upam samo, da ni kaj disk zvilo. No da se malo pojamram in sicer opazil sem tudi, da mi luci prevec v tla svetijo in je tamali stabilizatorcek za nivelacijo pocen... Oh well, new year same shit
A pa si tudi v hladilnik nalil hladilno, ker ce v hladilniku ni dovolj tekocine jo vzame iz expanzijske. Seveda je tudi opcija, da ga termostat serje in je skos odprt, ampak predvidevam, da bi v tem primeru napisal, da je avto skoz mrzu. Pelji do peleta pa da zrihta
Jap tudi jaz sem z multimetrom testiral in prav tako z napravo kjer dobis podatek o meji vrenja in zmrzovanja. Mislil sem, da na uc vidis ali je antifriz kontaminiran ali ne z napravo se pa preveri ostale lastnosti. Se pa strinjam z zgoraj napisanem in antifriz poleg vsega sluzi tudi, kot mazivo. Kar sem hotel povedati je to, da v mojem primeru hladilna tekocina ni bila niti malo kontaminirana in poleg tega je imela mejo zmrzovanja na -30 stopinj,. Sem jo pa prav tako preventivno menjal, ker kot si rekel tistih 30€ ni nic.
Sem pa ze nekaj casa nazaj kupil tole zadevo, katero lahko uporabis tudi za merjenje vitrexa. Je res, da ni na stopinjo natancna je pa dokaj blizu.
Boosek fl22 se po servisu servisira na 200k km ali 11 let. Ce nimas fl22 in imas klasicno hladilno pa na 100k km in nato na vsake dve leti. Kar pomeni, da je do takrat avto ze izven garancije in se ga ne vozi vec na uradni servis. Jest osebno mislim, da ce na vsake 100k km spustis vn antifriz in notri nalijes novega nebo nobenega problema. Nenem pa zakaj zgrazanje nad longlife napisom. Sam imam fl22 in sem ga kupil pri 170k km ter na 200k km preventivno zamenjal komplet antifriz in je bil, kot nov. Kolikor vem ni bil nikoli do sedaj zamenjan, saj je bil avto do mojega lastnistva vedno servisiran na uradnemu servisu.
Ampak kljub temu 80% ljudi se vedno nikoli v svojemu lastnistvu ne menja komplet hladilne tekocine. Pa tudi ce v navodilih pise na vsakih 200k km ali 11 let.
Kako pogosto pa vi menjate komplet hladilno glede na to da vam long-life napisi ne disijo
Original imas fl22 zelena tekocina, katero dobis na uradnemu servisu 5e/l. Fl22 se naj nebi mesala z vodo ker je kao ze premixed. Preveri, ce imas zeleno tekocino, ker sem ze videl sestke s fl22 oznako notri pa gl11 roza antifriz. Ko nivo hladilne pade na min nivo ti zacne hladno pihat, kar je po eno strani dobr, ker v nasprotnem primeru je vprasanje, ce bi sel preverjati nivo hladilne. Nalij do max oznake in spremljaj nivo ter bodi pozoren, ce kje kaj spusca.
@godlike pod hladilnikom je plasticen cep za izpust hladilne.
Aja pa ko bos nalival hladilno v expanzijsko ne pozabi se naliti v hladilnik (do roba). Mazda 6 se sama odzraci med voznjo oz. tako, kot je nekdo ze pred mano napisal, ampak to v tvojemu primeri nebo potrebno, ker notri naceloma ni zraka ampak je samo nivo padel pod minimalno oznako. Dolijes in gas. Spremljaj pa obvezno, da nebo kaj narobe.
Ce si slucajno iz gorenjskega konca in ce nebos dobil hladilne jo imam se jaz kaksen liter (original fl22), ce bos rabil.
Meni nikoli v zivljenju niso diski tresli tako na prvi, kot sedaj na drugi generaciji. Doma imamo se eno sestko mk2 pa tudi nikoli ne duha ne sluha o tresenju. Je pa res, da sem na prvi generaciji vsega skupaj zamenjal 2 para zadnjih celjusti in sprednje sem 2x komplet obnovil. Na drugi generaciji sem pa do sedaj 1x zamenjal (par) zadnjih celjusti in sprednje isto obnovil. Kar hocem povedat je to, da ima mazda pac hibo kar se tice celjusti, ampak nikoli mi pa ni nic treslo ali se zvijalo. Sem pa vedno montiral ATE ali textar. Zavorno tekocino menjam na 2 leti s tocno SAE specifikacijo. Je pa seveda vprasanje kaj bi se zgodilo, ce nebi menjal zavornih celjusti oz. jih obnovil... vrjetno zvitje diska , tresenje, neenakomerno obrabljena ploscica itd.
Mocno dvomim, da bi bila ploscica kriva, da se disk zvije. Disk prenese zelo visoke temperature in ob normalnem delovanju se niti podrazno nima kaj zviti. Jest bi prej rekel, da ti celjust steka in konstantno malenkost drzi disk. Posledicno se disk pregreva in sedaj v tako hladnih dneh se po hitrem postopku tudi nazaj ohladi, kar privede to raztezanja materiala oz. zvitja diska. Seveda je opcija tudi, da je disk slabe kvalitete, ampak tudi ce je slabe kvalitete se disk nebi smel zviti...vsaj ne kar tako. Zapelji se en krog kjer nebos uporabljal bremz (vsaj zelo pogosto ne) in se ustavi ter s prsti potipaj disk. Ce je zelo vroc potem definitivno nekaj ne stima in ti sigurno celjust steka. Kar se pa prve generacije tice in OEM diskov pa raje nebi izgubljal besed. Lahko samo recem, da je se uradni servis sram da tisto sranje dajejo na avto.
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano (urejeno)
Kako to mislis boss? Mogoce tretje generacija nima, ampak tako 1. kot 2. generacija je imela probleme z vlago v zadnjih luceh.
Popravljeno od Scr3amPovezava za deljenje
Deli na druge strani