No pa da se jaz pohvalim gamo: Sem imel servis na 120k in sem se zmenil samo za menjavo zobatega jermena, napenjalca ter olja v menjalniku. Predracun 524 eur. Ko sem ga v petek peljal na servis pa so mi naredili celoten servis z vsemi filtri ter olje (so malo zajebali)....pa ?e motor?ek za pomik stekla so mi zamenjali(voznikov). In pride racun 914EUR...Ko pa sem povedal, da je bilo dogovorjeno drugace, sploh niso kompliciral in mi zmanjsali racun na-ne bose verjel-694 EUR. Torej sem naredil celoten servis + nov motorcek za ta denar... Tko da bom se kdaj peljal tja avto.
Pa se rekli so, da je avto ful ful dobro ohranjen. Ce to recejo na servisu ze more bit... (pa je iz italije).
pr selmarju so svojga dnarja vredni... dok ma? avto v garanciji so vredu, pol pa... smo avto prodajal, pa so nam ga ocenili okrog 1.200,000sit, prodan je bil pa na koncu za 1.600,000 tak da ne hodit k njim naslednji? puj skoren?ku v velenje... tam so super
Airbag se nebo spro?il, ?e ni klju?a v klju?avnici, pa lahko ?ara? karkoli.
?e bo pa kaj narobe bo pa sli?al "this airbag will self destruct in..." "buuuum"
?e sli?i? to pol ve? da ga je ofnal
zdej pa resno, sej ti ga ne more ofnat ?e ne stisne? senzorja pod ?to?tango, al pa da zadaj kje kable zapr?ka?, kot pa pravi yavarye, klju? ven in ni ?ans da se spro?i
To ima? prav, mogo?e sem bil res preob?utljiv, pa sem malo preve? resno vse vzel.
tukaj se nas veliko zajbava, nobedn ti pa ni n? ?aljivega mislil calm down and relax vzemi stvari z sme?ne plati in veselo brskaj naprej po forumu, saj se take stru?kote ko mamo tu te?ko kje drugje najde
ah ne se kregat zarad ene smetance let's be friends drga? pa nbedn ni nobenga hotel u?alit, pomagat pa ne more edn ko ma npr mazdo 3, lahko ti da samo mnenje so ti ?e povedal da ?e heca ne razume? ti pa ne mormo pomagat
ko ste rekl varovalka sm se spovno ko na enem mercedesu ni delal ?ibedah, kupjo nov motor?ek, pa ni delal, napelejo napeljavo, ni delal,... pol pa edn po butastem opaz da ni varovalke
tle se pogovarjamo o avtih!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
qwerty a ti ti variv z tig a mig k jest mam na voljo oba kaksne so prednosti in slabosti enega in drugega
govorim kot ne izkusen varilec. sicer mi je na vojlo fotr sam bi raje sam nardeu, sej veste da se bi lahko pohvali da sem ga sam popravil
men je bolj? s CO2 pri navadni pal?ki nima? tolk ob?utka pa ni tko lepo ko z CO2 varilnikom. men je ful la?ji z CO2 pa hitrej se nau?i?, jz sem z njim delal samo enkrat prej ker so dragi, in sem ga takoj osvojil. ko stisne? za?ne nitka vn lezt pa CO2 pihat, pol more? pa dr?at ?obo okol 0.5cm od materiala, (ker drga? bo? skup zalimav ?obo in material), pol pa ko ?a?ne pa lepo levo desno, levo desno pa po?asi napreduje?, stopnje pa jaz nastavljam po ob?utku, ko vidim da za?ne prev? topit zmanj?am, ko pa vidim da komaj kaj dela pa pove?am.
Lahko pa proba? z obema varilnikoma, ni greh in bo? videl kaj ti bolje le?i, ne pa pozabit - (negativne) ?ice nataknat na material
?e te pa ?e kaj zanima vpra?aj, men je dal dec varilec u?no uro preden sem kar koli delal, o varnosti, kako delati, kaj upo?tevati,... men se je dopadl ful
sem med po?itnicami dobil ene regale za varit z CO2 pa je mogel regal zdr?at 10 polic na vsaki polici pa po 15 1.2cm iverk, 280 x 230 (al neki takga) dva sma jo komaj nesla
zdi se mi pa ne da bi bil var lahko tan?i od 1mm z plo?evino zraven, sicer tega ?e nisem delal... je blo pa fajn, sploh ?e sem bil pohvaljen od samega poklicnega varilca, da varov kot sem jih naredil redko vidi?, ker vsi delajo na hiter pa zara?unajo ful sm ?arel od ponosa
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Napisano
If in doubt, flat out...
Povezava za deljenje
Deli na druge strani